Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Corporate Governance met ondernemingsrecht met beroepspraktijk online
The University of Law Business School Online

MSc Corporate Governance met ondernemingsrecht met beroepspraktijk online

Online

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Afstand leren

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | September 2024 - juni 2025

Invoering

Til je carrière naar een hoger niveau met onze online masteropleiding Corporate Governance met ondernemingsrecht. Onze nieuwe MSc Corporate Governance with Company Law met Professional Practice Online cursus is een 2-jarige fulltime business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Strategic Business Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te bevorderen.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

Organisaties worden steeds meer verantwoordelijk gehouden voor hun zakelijke beslissingen en er is een steeds grotere focus op ethisch gedrag en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). In deze cursus ontwikkel je je professionele vaardigheden en verken je de belangrijkste concepten in corporate governance en vennootschapsrecht, met een focus op bedrijfsethiek en de ethische en juridische dilemma's rond zakelijke besluitvorming.

Geniet van flexibiliteit - door te studeren op onze online campus kunt u in uw eigen tempo en rond uw andere verplichtingen werken, binnen bepaalde deadlines en op het door u gewenste tijdstip van de dag, met het voordeel van onze expertise, ervaring en focus op inzetbaarheid.

Cursus benodigd heden

  • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Carriere

MSc Corporate Governance met ondernemingsrecht.

Over de school

Vragen