Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Cyber Security Management met Professionele Praktijk Online
The University of Law Business School Online

MSc Cyber Security Management met Professionele Praktijk Online

Online

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Afstand leren

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | September 2024 - juni 2025

Invoering

Onze nieuwe MSc Cyber Security Management met Professional Practice Online cursus is een 2-jarige fulltime business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Strategic Business Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te bevorderen.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

Deze postdoctorale online graad is ontworpen om zakelijke professionals uit te rusten met een diepgaand begrip van de kernaspecten van cyberbeveiliging in ons huidige, snel evoluerende technologische landschap. In het bijzonder zal dit programma de vaardigheden en het begrip voor loopbaanontwikkeling in cybersecurity data science management of elke leidinggevende rol waar de beoordeling van risico's en analyse van gegevens een belangrijke rol speelt. Na afronding van deze cursus heb je de kennis en vaardigheden om je carrière naar een hoger niveau te tillen en je toekomstige inkomsten te maximaliseren.

Deze cursus is geaccrediteerd door The Chartered Management Institute, dus na succesvolle afronding van de cursus heb je de mogelijkheid om naast je diploma ook een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership aan te vragen.

Geniet van flexibiliteit - door te studeren op onze online campus kunt u in uw eigen tempo en rond uw andere verplichtingen werken, binnen bepaalde deadlines en op het door u gewenste tijdstip van de dag, met het voordeel van onze expertise, ervaring en focus op inzetbaarheid.

Cursus benodigd heden

  • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Carriere

Cyberveiligheid en -beheer.

Over de school

Vragen