Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Financieel Beheer met Professionele Praktijk Online
The University of Law Business School Online

MSc Financieel Beheer met Professionele Praktijk Online

Online

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Afstand leren

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | September 2024 - juni 2025

Invoering

Onze nieuwe MSc Corporate Financial Management met Professional Practice Online cursus is een 2-jarige fulltime business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Strategic Business Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te bevorderen.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

Onze online business masteropleiding is ontworpen voor mensen die een carrière in bedrijfs- of bedrijfsfinanciering willen nastreven, bevorderen of overstappen, en is sterk gericht op het maximaliseren van je toekomstige inzetbaarheid. De cursusmodules zijn gestructureerd met de nadruk op het voldoen aan de behoeften van de industrie, terwijl je ook je professionele vaardigheden ontwikkelt. Als je een cijfermatige achtergrond hebt en geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van diepgaande specialistische kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van zakelijk financieel management, dan is dit de cursus voor jou.

Geniet van flexibiliteit - door te studeren op onze online campus kunt u in uw eigen tempo en rond uw andere verplichtingen werken, binnen bepaalde deadlines en op het door u gewenste tijdstip van de dag, met het voordeel van onze expertise, ervaring en focus op inzetbaarheid.

Cursus benodigd heden

  • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Carriere

Financieel management.

Over de school

Vragen