Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Human Resources met arbeidsrecht en beroepspraktijk online
The University of Law Business School Online

MSc Human Resources met arbeidsrecht en beroepspraktijk online

Online

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Afstand leren

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | September 2024 - juni 2025

Invoering

Onze nieuwe MSc Human Resources with Employment Law with Professional Practice Online cursus is een 2-jarige fulltime business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Strategic Business Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te bevorderen.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

Onze online business Master in Human Resources with Employment Law geeft je een breed inzicht in de belangrijkste concepten van human resource management, terwijl je je ook kunt specialiseren in de juridische aspecten van HR-management en werkgelegenheid, waardoor je een concurrentievoordeel hebt op de arbeidsmarkt. Gestructureerd met de nadruk op het voldoen aan de ontwikkelingsbehoeften van de industrie en met een sterke focus op je toekomstige inzetbaarheid, zul je na afronding van deze cursus goed geplaatst zijn om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Deze cursus is geaccrediteerd door zowel het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) als het Chartered Management Institute (CMI). Dit betekent dat je na afronding van je opleiding een CIPD-certificering en een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership kunt aanvragen.

Geniet van flexibiliteit - door te studeren op onze online campus kunt u in uw eigen tempo en rond uw andere verplichtingen werken, binnen bepaalde deadlines en op het door u gewenste tijdstip van de dag, met het voordeel van onze expertise, ervaring en focus op inzetbaarheid.

Cursus benodigd heden

  • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Carriere

MSc Personeels- en arbeidsrecht.

Over de school

Vragen