Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Leiderschap en Personeelsmanagement met Professionele Praktijk Online
The University of Law Business School Online

MSc Leiderschap en Personeelsmanagement met Professionele Praktijk Online

Online

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Afstand leren

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | September 2024 - juni 2025

Invoering

Onze nieuwe MSc Leadership and Human Resource Management with Professional Practice Online is een 2-jarige fulltime business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Strategic Business Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice dat specifiek gericht is op het bevorderen van de kansen van studenten op de arbeidsmarkt.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

Onze Online MSc in Leadership and Human Resource Management is ontworpen om je in staat te stellen je carrière in management of bedrijfsgerelateerd HR-management voor te bereiden of te bevorderen. Onze praktijkgerichte modules bieden je diepgaande kennis op het gebied van Human Resource Management, terwijl je ook sterk gericht blijft op je inzetbaarheid en ervoor zorgt dat je de belangrijkste overdraagbare vaardigheden ontwikkelt die veel werkgevers wensen.

Deze cursus is geaccrediteerd door zowel het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) als het Chartered Management Institute (CMI). Dit betekent dat je na afronding van je opleiding een CIPD-certificering en een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership kunt aanvragen.

Geniet van flexibiliteit - door te studeren op onze online campus kunt u in uw eigen tempo en rond uw andere verplichtingen werken, binnen bepaalde deadlines en op het door u gewenste tijdstip van de dag, met het voordeel van onze expertise, ervaring en focus op inzetbaarheid.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Carriere

Bedrijfsmanagement.

Over de school

Vragen