Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Strategisch bedrijfsmanagement met beroepspraktijk online
The University of Law Business School Online

MSc Strategisch bedrijfsmanagement met beroepspraktijk online

Online

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Afstand leren

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | September 2024 - juni 2025

Invoering

Onze nieuwe MSc Strategic Business Management met Professional Practice Online cursus is een 2-jarige fulltime business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Strategic Business Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

Met een sterke focus op uw toekomstige inzetbaarheid, geeft onze geaccrediteerde Online business Master in Strategic Business Management u een breed inzicht in de bedrijfsvoering en hoe elk bedrijfsgebied een ander gebied beïnvloedt en beïnvloedt. Je krijgt een diepgaande kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van strategisch zakendoen en management in een mondiale context. Of je nu manager, consultant, analist of ondernemer bent, je studeert af en bent klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen of te versnellen.

Studenten bouwen een uitstekende basis op in de belangrijkste aspecten van business en management waar bedrijven vandaag de dag mee te maken hebben. Ontworpen met input van succesvolle professionals uit het bedrijfsleven en met verschillende modules, zorgen we ervoor dat je de beste basis hebt voor je professionele carrière.

Dit programma is geaccrediteerd met de professioneel erkende kwalificatie van het Chartered Management Institute, dus na succesvolle afronding kun je naast je diploma ook een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership aanvragen. Deze cursus wordt ook aangeboden als een 'Accredited Degree' door het Chartered Institute of Marketing (CiM), wat betekent dat studenten in een versneld tempo branche-erkende kwalificaties kunnen behalen.

Geniet van flexibiliteit - door te studeren op onze online campus kunt u in uw eigen tempo en rond uw andere verplichtingen werken, binnen bepaalde deadlines en op het door u gewenste tijdstip van de dag, met het voordeel van onze expertise, ervaring en focus op inzetbaarheid.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Carriere

Bedrijfsmanagement.

Over de school

Vragen