Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

Invoering

Klik hier voor meer informatie over het abonneren op de University of Fashion

Leer modeontwerp online van professionals

 • De eerste en grootste online bibliotheek voor modeontwerp en zakelijke video's ter wereld
 • Les gegeven door professoren van modecolleges en professionals uit de industrie
 • Abonneer je en geniet van onbeperkte toegang tot meer dan 500 videolessen die alle facetten van modeontwerp leren
 • Bezoek de University of Fashion-website op UniversityofFashion.com om door previews te bladeren die beschikbaar zijn voor alle lessen, en bekijk de vele speciale functies op de site

Hoe het werkt

Wij werken op abonnement. Wanneer je je abonneert op de University of Fashion, krijg je onmiddellijk on-demand toegang tot al onze 500+ lessen in 13 verschillende modedisciplines. Je kunt ze altijd en overal bekijken. De meeste scholen rekenen een apart lesgeld per cursus. Deze kosten kunnen oplopen tot enkele duizenden dollars voordat je afstudeert. Bovendien moet je in de loop van meerdere jaren fysiek naar de klaslokalen van de school reizen om te leren wat je moet weten. Maar met de University of Fashion, voor slechts USD $ 189, heb je een heel jaar lang toegang tot al onze cursussen (meer dan 500) en kun je modeontwerp leren vanaf elke locatie, zo snel of zo langzaam als je wilt.

Professioneel geproduceerde lessen

De bibliotheek van de University of Fashion bevat honderden lessen die elk facet van modezaken en modeontwerp demonstreren, bijv. draperen, patronen maken, modekunst, productontwikkeling, CAD, naaien, modezaken, breiwerk, lezingen en nog veel meer. Onze lessen worden georganiseerd door beginners, gevorderden en gevorderden om zowel beginnende modestudenten op te leiden als ervaren, professionele modeontwerpers en thuisriolen die hun vaardigheden willen uitbreiden.

Gedoceerd door professionals, nooit amateurs

Onze lessen worden uitsluitend gegeven door professoren in de mode-universiteit en professionals in de mode-industrie.

Makkelijk te volgen lessen

In onze videolessen wordt stap voor stap uitgelegd hoe u alles zelf kunt doen. Sommige van onze video's zijn kort, bijvoorbeeld 10 minuten of zo. Maar anderen rennen anderhalf uur. De meeste van onze lessen duren gemiddeld 30-40 minuten.

Vraag ons alles

Als je vragen hebt tijdens het kijken naar onze lessen of als je een probleem tegenkomt tijdens het werken aan een van onze projecten, schrijf ons dan! Onze website biedt een eenvoudig contactformulier. Vragen van onze studenten beantwoorden we bijna altijd binnen 24 uur, ook in het weekend.

Gereedschap en benodigdheden

Al onze lessen worden geleverd met een lijst van de benodigdheden en hulpmiddelen die je nodig hebt om het aanbevolen project van die les te maken. Als u niet bekend bent met een vereist gereedschap of niet beschikt over sommige of alle benodigdheden die u nodig hebt, hebben we een Fashion Design Tools-pagina die uitlegt hoe elk gereedschap eruitziet en doet, en dat biedt verschillende manieren om te kopen wat jij hebt nodig.

Duidelijk zichtbare demonstraties

Onze lessen worden professioneel geproduceerd in een grote, goed verlichte studio met behulp van professionele videografen en geluidstechnici die een hoogwaardige camera, verlichting en opnameapparatuur bedienen. Al onze lessen worden gegeven vanuit het perspectief van de ontwerper, dwz neerkijkend op uw werk zoals u zou doen wanneer u zelf iets creëert. Dit is een veel betere manier om te leren dan naar een demonstratie voor je te kijken, waar je alleen kunt zien wat de leraar doet vanuit een achterwaarts of "gespiegeld" perspectief.

Gesloten bijschriften en transcripties

Al onze stapsgewijze lessen bevatten een volledig transcript, zodat je precies kunt lezen wat de instructeur in de les heeft gezegd. Al onze video's bevatten ook optionele ondertiteling om ze begrijpelijker te maken.

Uitstekende audiokwaliteit

Al onze lessen worden geproduceerd met een aparte voice-over die is getimed om exact overeen te komen met de acties van een leraar op het scherm. Je kunt elke stap in een University of Fashion-les altijd horen en begrijpen. Geen lange, saaie pauzes. Geen fouten. Geen overwerk.

Veel nuttige modebronnen

Veel van onze lessen worden geleverd met handige, downloadbare bestanden om u te helpen de belangrijkste concepten beter te begrijpen, lastige meetberekeningen te maken of uw project aan te passen voor modellen van verschillende formaten.

Veel van onze abonnees zijn momenteel ingeschreven bij een modeschool

Wij zijn een groot voorstander van modescholen. Als je ooit een sleutelklas hebt gemist, weet je dat het bijna onmogelijk is om die demonstratie te reconstrueren, zelfs als je de aantekeningen van een vriend leent. Geschreven woorden kunnen eenvoudigweg niet alle complexe fysieke bewegingen beschrijven die door een instructeur worden gebruikt tijdens het maken van een kledingstuk. Maar de University of Fashion kan je hier echt bij helpen! De kans is groot dat we een les hebben die vrij dicht in de buurt komt van wat uw professor in de klas heeft laten zien.

Onze abonnees houden van de mogelijkheid om onze lessen steeds weer opnieuw te spelen, te kijken wat de instructeur doet en vervolgens diezelfde stappen zelf te doen, met behulp van hun eigen stoffen en gereedschap. Onze serieuze studenten herhalen wat de instructeur deed in een van onze lessen meerdere keren totdat ze de vaardigheid die ze aangeleerd krijgen echt onder de knie hebben. Dit kan het verschil zijn tussen het krijgen van een A of een C wanneer de termijn afloopt. Vele duizenden studenten van de beste modescholen ter wereld hebben onze lessen bekeken als aanvulling op hun formele modeopleiding en om hen te helpen hun huiswerk en speciale projecten te voltooien.

Certificaten en graden

We geven geen certificaten of officiële diploma's. Veel van onze studenten zijn al fulltime aan het werk of gaan naar een modeschool. Veel van onze studenten zijn geabonneerd op de University of Fashion, zodat ze later voor zichzelf kunnen werken in hun eigen ontwerpbedrijf. Andere studenten van de University of Fashion wonen te ver van een goede modeschool om er naar toe te gaan, of hebben kinderen om voor te zorgen en kunnen alleen 's avonds of in het weekend mode leren, of kunnen de kosten van het gaan gewoon niet betalen naar een reguliere school. We geven deze studenten een veel meer betaalbare, flexibele manier om modeontwerp te leren. Toch kunnen onze abonnees onze training nog steeds gebruiken om werk te krijgen van traditionele werkgevers. Studenten van de University of Fashion demonstreren hun competentie aan werkgevers door werkgevers de tientallen kledingstukken te laten zien die ze zelf hebben gemaakt met behulp van onze lessen. Dat is een veel beter bewijs van bekwaamheid dan een stuk perkament.

Samenvatting van de voordelen

 • Geniet van onbeperkte toegang tot een bibliotheek met honderden videolessen over modeontwerp, allemaal gegeven door professionele modeontwerpers
 • Leer op elk moment van de dag of nacht, op computers, smartphones of tablets, op elke locatie
 • Kan uw leerproces verder versterken door onze volledige schriftelijke lestranscripties te lezen
 • Krijg snel antwoord op uw vragen. We hebben een staf van ervaren modeontwerpers klaar om uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen.
 • Krijg een lijst met de benodigde gereedschappen en benodigdheden voor elke les en, voor velen, een gemakkelijke manier om ze te kopen
 • Maak zichtbaar bewijs van je nieuwe vaardigheden om te laten zien aan potentiële werkgevers en modehogescholen
 • Geniet met je abonnement van tal van modelezingen, interviews met ontwerpers, bedrijfs- en museumtours en meer.
 • Profiteer gratis van onze vele bronnen bij uw abonnement, gebruik bijvoorbeeld ons modeterminologiewoordenboek, blader door onze aanbevolen boeken, tijdschriften en blogs en download gratis croquis

Kosten

Ons jaarabonnement kost slechts US$ 189 per jaar. We bieden ook een maandelijks terugkerend abonnementstarief van US $ 19,95 per maand. In ruil daarvoor krijg je onbeperkte, on-demand toegang tot al onze bronnen en videolessen. Alles! Kijk rond op het web. De meeste andere online modecursussen kosten vele honderden, zo niet duizenden dollars voor slechts één les! Je zult nooit een betere waarde vinden dan de University of Fashion.

Onze geschiedenis

De University of Fashion is opgericht en ontwikkeld door Francesca Sterlacci. Francesca is afgestudeerd aan het Fashion Institute of Technology (FIT) in New York. Ze richtte Francesca Sterlacci Ltd op, een high-end designerlabel in New York dat verkocht aan Saks, Nordstroms en vele andere luxe outlets over de hele wereld. Ze begon toen les te geven aan FIT en groeide uiteindelijk op tot hun leerstoel modeontwerp. Francesca heeft veel schrijfboeken over mode geschreven, met name "Fashion Leather Design", "Historical Dictionary of the Fashion Industry", en in 2019 een serie van drie boeken: "Sewing Techniques for Beginners", "Pattern Making Techniques for Beginners" en "Drapeertechnieken voor beginners".

Klik hier voor meer informatie over het abonneren op de University of Fashion

Locaties

Locaties
 • 220 Madison Ave. Suite PH-H

Vragen