Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

Invoering

Wie we zijn

UP Learn Business School LTD is gemaakt om te voldoen aan de behoeften van studenten, professionals en bedrijven die een gerichte taalcursus Engels of online marketinglessen willen volgen.

We bieden bedrijfscursussen voor alle niveaus, zoals het postdoctorale programma in digitale marketing, human resources en bedrijfscoaching . We bieden ook zakelijk Engels en voorbereiding op officiële Cambridge ESOL-examens, IELTS, cv- en sollicitatiegesprekvoorbereiding. Onze live en blended cursussen zijn ook beschikbaar voor bedrijven, zowel online als face-to-face in de regio Londen.

Sinds 2022 bieden we ook onze nieuwe "Bootcamp-cursus voor professionals en bedrijven" aan, inclusief 9 live marketingstrategiesessies om u te helpen met uw bedrijf en uw marketingdoelen zeer snel te bereiken.

We bieden momenteel ook een master online in Digital Marketing Management voor afgestudeerden en professionals in het Engels en Italiaans, waarmee je digitale marketingvaardigheden voor banen en universiteiten kunt verbeteren.

We hebben een professioneel team van Engelse moedertaaldocenten die je helpen om 100% Engels te leren, rechtstreeks vanuit je huis.

De cursussen vinden plaats via Skype/Zoom of op tijden die het u uitkomt, ook in het weekend.

Welke school?

UP Learn Business School LTD werd in 2018 opgericht in Londen, VK als een Engelse taalschool en specialiseerde zich vervolgens in 2019 tot een volwaardige Business School gericht op het bieden van hoogwaardige, hoogwaardige trainingen aan professionals, studenten en bedrijven.

Er is een breed scala aan cursussen beschikbaar, zoals de master Digital Marketing, die al wordt gegeven in de vorm van een online platform en waaraan internationale studenten van over de hele wereld deelnemen, en die in Social en Influencer Marketing gericht op het bieden van zowel algemene en praktische kennis om een echte specialist in social media te worden en daarmee een Influencer in de mode-industrie maar ook op andere gebieden zoals retail, horeca en vele andere marktsectoren. Nu is de Influencer de meest voorkomende functie en het zal in de toekomst steeds meer worden, dus heeft UP Learn Business School LTD een snelle, effectieve en hoogwaardige formule bedacht om middelen op dit specifieke gebied te trainen.

Met onze deeltijdcursus van 4 maanden kun je werk en studie in de avonduren combineren om alles flexibeler aan te pakken. Voor degenen die speciale behoeften hebben, bieden we ook de mogelijkheid om een op maat gemaakte Master te bouwen voor hun behoeften.

We bieden flexibele oplossingen voor onze studenten, zowel qua betaling als qua didactische organisatie met deeltijdse en voltijdse cursussen, volgens persoonlijke behoeften. Onze lessen zijn zeer interactief en praktisch, gebaseerd op het echte leven en de wereld van Digital en Influencer Marketing.

We organiseren ook in-house trainingen voor uw medewerkers en voor verdere loopbaanontwikkeling.

Wat we doen - Op Zoom

Door de drukke levensstijl van vandaag heb je niet altijd de tijd om jezelf te wijden aan leren, je hobby's of je interesses.

UP Learn Business School LTD heeft de juiste oplossing voor u gevonden. Je kunt nu online lessen volgen en direct Engels of Marketing leren vanuit het comfort van je bank of bed in de ontspannende omgeving van je huis.

Je krijgt lessen van hoge kwaliteit van docenten die Engels als moedertaal hebben. Je docent is tot laat in de avond bereikbaar, ook in het weekend.

Perfect voor mensen die weinig tijd hebben en de voorkeur geven aan online lessen op elk moment, ook in het weekend.

Onze Zoom-lessen zijn normaal gesproken de eerste keuze voor mensen die geen tijd hebben om op doordeweekse dagen een cursus Engels te volgen. Daarom bieden wij deze service tot 22.00 uur 's avonds.

We gebruiken ons speciale LMS-platform voor alle online lessen en om je in staat te stellen al het materiaal te downloaden dat je nodig hebt, zoals huiswerk, handleidingen en opdrachten, en om je voortgang te volgen.

Onze lessen worden gegeven door Engelse moedertaalsprekers die ruime ervaring hebben met het managen van verschillende niveaus en specifieke verzoeken. De lessen zijn interactief en behandelen alle onderwerpen, waaronder Engelse grammatica, conversatie, luisteren, woordenschat en het bekijken van video's om sociale situaties beter te begrijpen. Je zult niet teleurgesteld zijn, want onze leraren zullen je helpen om snel Engels te leren en je de beste kwaliteit te bieden tegen een concurrerend tarief.

Voor online lessen heb je een sterke en betrouwbare internetverbinding en een desktop- of laptop-pc, notebook of iPad nodig. Lessen zijn mogelijk op smartphones, maar ideaal is het niet. Koptelefoons of koptelefoons en een externe microfoon kunnen voordelig zijn. U moet Zoom of een vergelijkbare applicatie kunnen gebruiken.

Locaties

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Vragen