Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
upGrad

upGrad

upGrad

Invoering

upGrad is een wereldwijde leider in hoger online onderwijs. Met de nieuwste technologie, pedagogie, industriële partners en docenten van wereldklasse creëren we meeslepende online leerervaringen voor onze studenten wereldwijd. Het leven bij upGrad geeft je de voldoening dat je bij ons bouwt aan een carrière voor mensen over de hele wereld.

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat onze leerlingen de gewenste resultaten behalen. De upgrade werd opgericht in 2015 en heeft al invloed gehad op meer dan 1 miljoen geregistreerde leerlingen in 50+ landen over de hele wereld. Als dat je goed in de oren klinkt, zullen we meer dan blij zijn om je bij ons aan boord te hebben en samen kunnen we meer succes behalen.

Leer meer over vraagvaardigheden van upGrad

Waar draait het allemaal om bij het Leerplatform - upGrade

Onze leerplatforms zijn een geweldige manier om kennis op te doen en je begrip te vergroten. Dit open platform is een uitstekende manier voor leergierige mensen om een beter inzicht te krijgen in de vakgebieden. Flexibiliteit, kosteneffectiviteit en vooral de mogelijkheid om inhoud te leren die relevant is voor de industrie zijn de belangrijkste redenen achter de populariteit van ons leerplatform op upgrade.

Je kunt deze gelegenheid ook aangrijpen om je kennis over het onderwerp te verdiepen als je dat wilt. Je kunt de tijd en plaats van je keuze kiezen en doorgaan met je werk. Bovendien kun je de leemte in je kennis vaststellen en op basis daarvan het lesmateriaal kiezen dat het beste bij je traject past.

Deze leermiddelen zijn beschikbaar in bijna alle domeinen, zoals datawetenschap, technologie en management, waardoor de leerlingen zichzelf kunnen bijscholen. upGrad brengt zeer sterke inhoud naar zijn leerlingen in de vorm van een korte uitleg van de onderwerpen.

Bij upGrad krijg je de kans om toegang te krijgen tot het allernieuwste curriculum. Het curriculum is ontworpen om leerlingen klaar te stomen voor de industrie. Met behulp van dit lesmateriaal kun je je carrière vooruit helpen en betere kansen op een baan krijgen. Je kunt ook je vrienden, collega's of gelijken uitnodigen om samen met jou te leren.

Locaties

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

    Vragen