Keystone logo
USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

Invoering

139710_knop2.png


De missie van de USC Rossier School of Education (uitgesproken als "ross-EAR") is om leiders voor te bereiden op onderwijsgelijkheid door praktijk, onderzoek en beleid. We werken aan het verbeteren van leermogelijkheden en -resultaten in stedelijke omgevingen en aan het aanpakken van ongelijkheden die historisch gemarginaliseerde groepen treffen. We leren onze studenten om de culturele context van de gemeenschappen waarin ze werken te waarderen en te respecteren, en om de machtssystemen die het beleid en de praktijk vormgeven, te ondervragen. Door innovatief denken en onderzoek streven we ernaar de meest hardnekkige onderwijsproblemen op te lossen.

De USC Rossier School of Education maakt deel uit van de University of Southern California, een van 's werelds toonaangevende particuliere onderzoeksuniversiteiten. Gelegen in het hart van Los Angeles, biedt USC studenten een rijke stedelijke omgeving om te leren, evenals vele internationale mogelijkheden voor onderzoek en studie.

Statistieken

Bij het USC komen studenten uit alle 50 staten en 110 landen, waaronder meer dan 5.000 internationale studenten per academisch jaar.

    Locaties

    • USA Online

      USA Online, Verenigde Staten

    Vragen