Keystone logo
UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

Invoering

Guglielmo Marconi University Italiaans is de eerste online universiteit die is geaccrediteerd door het Italiaanse ministerie van Onderwijs en de eerste en enige Italiaanse erkende universiteit in de Verenigde Staten.

Met meer dan 14.000 studenten, is de Universiteit Guglielmo Marconi betrokken bij veel onderzoek en innovatie, verder te kijken dan de traditionele leeromgeving, het bevordert het gebruik van innovatieve geavanceerde technologische oplossingen door lid te worden met traditionele activiteiten zoals lezingen, workshops en seminars methodieken.

University strijd om hun waarden te bereiken en de missie te voldoen aan de behoeften van alle studenten door het aanbieden van verschillende mogelijkheden om te studeren aan undergraduate en post-graduate met flexibele uren, ononderbroken inschrijving, online klassen, virtuele labs en simulatie. Ons onderzoek activiteiten worden ondersteund door goed uitgeruste laboratoria, onze productie kantoor en Marconi Studios Cinematic Arts, waar studenten hun kennis kunnen toepassen en doen praktijkervaring op training.

onderwijsmodel

100% online

Het educatieve model is 100% online en wordt uitgevoerd door middel van een moderne virtuele campus. Alle activiteiten kunnen worden uitgevoerd vanaf elke locatie met alleen toegang tot internet via een computer of mobiel apparaat:

  • Elke student kan de beste tijd om te studeren zonder dat daarbij hun dagelijkse activiteiten te kiezen.
  • Eenmaal aangesloten op de campus, studenten hebben toegang tot digitale bronnen voor het bestuderen en instrumenten om te communiceren met hun leraar of collega's.
  • Alle studievoortgang wordt direct geëvalueerd door de virtuele campus.

iPad als een studie hulpmiddel

Elke leerling krijgt thuis de volgende generatie iPad als een studie tool. De iPad kan gemakkelijk aan te sluiten op de campus en toegang tot verschillende eBooks zorgvuldig geselecteerd door docenten en andere middelen die nodig zijn voor de vakken.

Evaluatie

Om de kwaliteit van de programma's te waarborgen, wordt de student geëvalueerd wekelijks door middel van verschillende activiteiten:

  • discussieforums
  • Studenten bespreken kwesties of te analyseren echte cases studie door de leraar.
  • taken
  • Elke opdracht is persoonlijk gekwalificeerd door de cursusleider.
  • online testen
  • De tests worden automatisch gekwalificeerd door de virtuele campus, zodat studenten hun successen onmiddellijk kunnen weten.

internationale docenten

Alle docenten hebben een academische opleiding op het gebied van elke cursus, ruime werkervaring en internationale ervaring gespecialiseerd.

Elke cursus videoconferenties met leraren, waarin het onderzoek verstrekt en twijfels worden opgelost studenten worden gemaakt.

Monitoring en voortdurende ondersteuning

Educatieve processen voldoen aan strenge normen van de academische kwaliteit en studenten hebben een permanente bewaking en ondersteuning van hun leerproces, uitgevoerd door een team van professionals uit het Studenten Service Centrum.

Locaties

Locaties
  • Università degli Studi Guglielmo Marconi Via Plinio, 44 , 00193, Rome

Vragen