Keystone logo
V School

V School

V School

Invoering

Waarom V School ?

Eerste resultaten

Vanaf de eerste lesweek beginnen studenten te werken met een loopbaanadviseur om hen voor te bereiden op het zoeken naar werk door wekelijkse workshops en een-op-een te organiseren om je meteen klaar te stomen voor de jobboards. We werken met u samen om te bepalen wat u wilt uit uw nieuwe carrière en praten over fitheid, posities, salarisonderhandelingen en hoe u uw huidige vaardigheden kunt verweven met uw nieuwe vaardigheden.

Supertranscriptie

V School is het eerste intelligente hulpmiddel in de industrie dat wordt gebruikt om de technische, professionele en probleemoplossende vaardigheden van een lopend kamp te beoordelen. Door rechtstreeks samen te werken met de rekruteringsmanagers van toonaangevende bedrijven en organisaties, hebben we de exacte vaardigheden geïdentificeerd en geleerd die nodig zijn om u te helpen uw eerste technische klus te klaren. Dit levende document is een portfolio, een afschrift en een aanbevelingsbrief in één. Wanneer een werkgever in staat is om snel uw sterke punten en capaciteiten te begrijpen en meteen door te kunnen gaan naar uw relevante portfoliowerk, neemt het het raadspel uit het interviewproces. Werkgevers waarderen de eenvoudige, data-gesteunde aanpak, en afgestudeerden van de V School genieten van het vertrouwen dat ontstaat als ze zijn voorbereid op het sollicitatiegesprek. Win, win.

Leven meeslepend

V School is meer dan ons elite-curriculum of eersteklas instructeurs: we coderen, we creëren en we komen samen bijeen. Hier leer je nieuwe vaardigheden en vertrek je met een heel nieuw leven. Ontdek wat er kan gebeuren als je echt ondergedompeld bent.

behuizing

Wij zorgen voor alles, zodat u zich kunt blijven concentreren op het beheersen van een nieuwe vaardigheid en het starten van een opwindende nieuwe carrière. Onze studentenhuisvesting ligt een paar blokken van de campus en een half blok van een treinhalte. Het is een op de gemeenschap gerichte ervaring met gedeelde kamers en woonruimte. Elke wooneenheid is gevuld met producten en meubels die studenten nodig hebben om comfortabel te leven en zich te concentreren op hun opleiding.

Online lessen

Onderwijs vanuit het comfort van uw eigen huis en stad met V-scholen 100% virtueel klaslokaal. In tegenstelling tot de meeste online leerplatforms, streamt de externe optie van V Schools je rechtstreeks het klaslokaal in met live-instructies, live-mentors, paar-programmering en echte groepsprojecten. Het is alsof je in persoon bent. De inhoud is hetzelfde. De instructie is hetzelfde. De taakuitkomsten zijn hetzelfde. Als een voordeel hebben alle alumni de mogelijkheid om live in onze virtuele klas te streamen. Of je nu je code wilt opfrissen voor een sollicitatiegesprek, een complex probleem hebt dat je langs een mentor wilt lopen, of gewoon de kameraadschap en samenwerking van het V School klaslokaal mist, het virtuele platform is van jou. Aangezien de technologie bijna dagelijks verandert, is stroom blijven cruciaal.

Locaties

  • Salt Lake City

    150 State St., UT 84111, Salt Lake City

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen