Keystone logo
Voorhees College

Voorhees College

Voorhees College

Invoering

Opgericht in 1897 door Elizabeth Evelyn Wright-Menafee, die nauwelijks ouder was dan sommige van de huidige studenten, heeft Voorhees College een rijke geschiedenis en een mooie toekomst. We zijn een volledig geaccrediteerde, historisch zwarte universiteit voor vrije kunsten die graden aanbiedt in 12 disciplines - een aantal dat groeit naarmate we groeien. Door onze langdurige band met de Episcopale Kerk, richt Voorhees zich op de ontwikkeling van studenten zowel geestelijk als intellectueel.

Over het college

Voorhees College is een vierjarige, co-educatieve, carrièregerichte liberal arts college aangesloten bij de Episcopal Church en het United Negro College Fund. Voorhees College is volledig geaccrediteerd door de Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools om bachelordiploma's toe te kennen. Lees meer over de missie van Voorhees College .

Geschiedenis

Het Voorhees College , opgericht in 1897 door Elizabeth Evelyn Wright Menafee, is altijd geweest om alle studenten kwalitatief hoogstaand algemeen onderwijs te bieden, gekoppeld aan professioneel onderwijs, in een op waarden gerichte liberale kunsttraditie. Bovendien was Voorhees College het eerste historisch zwarte college en universiteit in South Carolina, geaccrediteerd door de Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Lees meer over de geschiedenis van Voorhees College .

Locaties

Locaties
  • Porter Drive,481, 29042, Denmark

Vragen