Keystone logo
w.academy

w.academy

w.academy

Invoering

w.academy

w.academy heeft de Sida Academy-vestiging gehuurd die gespecialiseerd is in Master en Executive Master en die in de nabije toekomst het w.academy -platform zal integreren met modaliteiten, benaderingen, producten en oplossingen van een Business School.

Onze missie is om studenten, managers, bedrijven en openbare instellingen een volledige service van educatieve activiteiten te bieden, zoals permanente educatie en specialisatie, Executive Masters, University Masters en Full Masters.

Lessen worden op verschillende manieren gegeven: van fysieke lessen tot live streaming, van tutoring tot coaching met behulp van de beste lesmethoden zoals rollenspel, flipped classroom, samenwerkend leren, peer education en het gebruik van labs.

De toegevoegde waarde wordt behaald dankzij een blended en gestructureerde studie, een digitale studie op maat van onze studenten.

Sida Groep

Al meer dan 30 jaar biedt Sida Group managementadviesdiensten aan bedrijven en instellingen. Sida Group ondersteunt het management in al zijn fasen, gaande van de strategische zoals financiën en controle, human resources, een organisatie tot M&A en internationalisering.

weboplossing

Websolute, een innovatief PMI genoteerd op AIM Italia, is een van de belangrijkste Italiaanse digitale bedrijven op het gebied van communicatie, digitale technologie en digitale marketing en commercie.

Locaties

 • Ancona

  Via Luigi Albertini, 36, 60131, Ancona

 • Rome

  Clivo di Monte del Gallo n.48, 00165, Rome

  • Bologna

   Bologna, Italië

   Vragen