Keystone logo
Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Invoering

Meer dan 100 jaar academische excellentie

Waldorf University is een vriendelijke privéschool voor vrije kunsten, centraal gelegen in het prachtige Forest City, Iowa. Waldorf is al meer dan 100 jaar de hoeksteen in het leven van duizenden en legt de solide basis voor succes onder studenten, hun families en de gemeenschap.

Sinds het begin in 1903 loopt Waldorf voorop op het gebied van academische innovatie en baanbrekend een pad voor toekomstige generaties. Waldorf biedt een litanie van certificaat-, associate-, bachelor- en masteropleidingen en heeft een kans voor iedereen die zijn leven academisch, persoonlijk of professioneel wil verbeteren.

Bij Waldorf geloven we dat een echt goed afgerond onderwijs niet alleen academische studies inhoudt, maar ook deelname aan kunst, lichamelijke opvoeding en meer. Onze levendige campus wemelt van de studenten van over de hele wereld die Waldorf hebben gekozen om hen te helpen hun educatieve doelen te bereiken.

Onze docenten en medewerkers werken één-op-één met studenten om ervoor te zorgen dat ze zelfverzekerd en in staat zijn om hun volledige potentieel te bereiken, waarbij ze elke stap aanmoedigen. Of je nu liever leert in een traditionele klasomgeving of de flexibiliteit om je diploma online te behalen, we prijzen je voor je beslissing om je leven vooruit te helpen door middel van onderwijs.

Welkom in Waldorf. Wij zijn Warriors!

De vier pilaren

Deze vier pijlers beschrijven de ervaring van Waldorf University: traditie, passie, gemeenschap en succes. Ze zijn fundamenteel voor de geschiedenis van Waldorf, weerspiegelen het heden van Waldorf en streven naar de toekomst van Waldorf.

TRADITIE

Waldorf University, opgericht in 1903, is de geschiedenis en een sterk waardesysteem. Onze oprichters waardeerden service aan de gemeenschap - en dat is niet veranderd. Onze lange levensduur is te danken aan academische excellentie, solide tradities in beeldende kunst en een breed atletiekprogramma. Maar het belangrijkste is dat we deze ervaring beschouwen als een geschenk van God dat gepaard gaat met de verantwoordelijkheid om de wereld te dienen.

PASSIE

Verleden en heden, onze studenten maken Waldorf University tot wat het nu is en wat het in de toekomst zal zijn. Met studenten uit elke staat en vele landen op de campus, waardeert Waldorf University de diversiteit die onze studenten brengen aan onze leergemeenschap en de verrijking die het ons allemaal brengt. We moedigen onze residentiële studenten aan om al hun passies na te streven - buitenschoolse, geloofsgerichte, academische gefocust of anderszins - omdat we weten dat goed afgeronde mensen uitblinken. Veel van onze online studenten weten dat dit waar is, omdat ze al jongleren met familie, werk en nu hun passie om hun educatieve doelen te bereiken.

Onze docenten en medewerkers zijn erg trots op het lesgeven en dienen van onze studenten. Ze dragen de waarden, tradities en missie van Waldorf University in zich. In of buiten de klas, op de campus of online, we zijn er trots op onze studenten te helpen hun passies na te streven, hun educatieve doelen te bereiken en Waldorf een solide basis achter te laten om hun carrière te beginnen.

GEMEENSCHAP

Gelegen in het hart van Forest City, Iowa, is de Waldorf University-campus de basis van onze Warrior Nation. Met een wereldwijd bereik buiten de campus omarmt onze gemeenschap eenheid en gemeenschap. Vanaf een eerste stap op de campus of een gesprek met een medewerker aan de telefoon, komen studenten direct in aanraking met iets speciaals dat de Waldorf-gemeenschap is. Door gedeelde herinneringen en kennis op te bouwen, ontwikkelen we een unieke loyaliteit aan het paars en het goud.

SUCCES

Waldorf University heeft sinds het begin de leiding over verandering en heeft altijd scholastische innovatie als kern gehad. Onze aanpak koppelt de traditionele klassikale setting aan de nieuwste online cursussen, waardoor al onze studenten - of ze nu in Forest City zijn of niet - een academische ervaring krijgen die bij hun behoeften past. Onze studenten zijn in elk opzicht krijgers. We definiëren succes als de triomf van de menselijke geest - en we gebruiken onze successen om anderen te dienen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Forest City

    South 6th Street,106, 50436, Forest City

    Opleidingen

    Vragen