Keystone logo
Wallace State Community College

Wallace State Community College

Wallace State Community College

Invoering

Wallace State Community College , met zijn hoofdcampus in Hanceville en een satellietcampus in Oneonta, maakt deel uit van een systeem dat tegemoetkomt aan de behoeften van meer dan 300.000 personen en het is conservatief geschat dat het een jaarlijkse economische impact van $ 3 miljard op deze staat en in onze gemeenschappen. De echte impact is echter het verbeteren van het leven van studenten door middel van onderwijs.

Sinds de opening van onze deuren in 1966 heeft Wallace State honderdduizenden studenten geholpen. Vanaf het allereerste begin heeft Wallace State een streven naar uitmuntendheid omarmd, dat niet alleen een traditie maar onze inspiratiebron is geworden. Tegenwoordig is Wallace State een van de grootste hogescholen in het Alabama Community College System, waar elk semester meer dan 7.000 studenten dienen. Dit college is een virtuele krachtpatser in educatieve programmering, met meer dan 50 afstudeerrichtingen die leiden naar diploma's, certificaten en overdrachtsmogelijkheden.

Onze focus op uitmuntendheid komt tot uiting in onze persoonlijke inzet voor het dienen van studenten en in de technologisch geavanceerde leeromgevingen die ervoor zorgen dat onze studenten het meest effectieve onderwijs ontvangen. Bij Wallace State vindt u klaslokalen met de nieuwste technologie, inclusief interactieve SmartBoards en Tegrity. Via online learning, videoconferencing, podcasting en centra buiten de campus bieden we onderwijs dat geschikt is voor het drukke leven van onze studenten.

Wallace State biedt naadloze onderwijskansen van de vroege middelbare school tot het niveau van de afgestudeerde. Door middel van dubbele inschrijving, de FastTrack Academy, Tech-Prep en andere programma's, zullen middelbare scholieren die studiepunten behalen in academische overdrachtsprogramma's, loopbaantechnisch onderwijs, openbare veiligheid, gezondheidszorg of autotechnologie, vinden dat hun behoeften hier worden vervuld. Het STARS-articulatiesysteem garandeert onze studenten de overdraagbaarheid van kredieten aan elke openbare universiteit of universiteit van Alabama. Voor degenen die hun bachelor- en masterdiploma op de campus willen voltooien, kunnen studenten van de Wallace State profiteren van onze samenwerkingsverbanden met het universitaire centrum en speciale articulatieovereenkomsten, inclusief die met de Athens State University, de University of Alabama, Embry-Riddle Aeronautical University, Auburn University en Troy University.

Onze studenten behalen ongekende niveaus van succes, of ze nu worden overgedragen, examens afleggen of werk vinden, en hun tevredenheid is weerspiegeld in het retentiegehalte van de hogeschool bij studenten die hoger zijn dan het nationale en nationale gemiddelde. Studenten die overstappen naar universiteiten presteren altijd beter dan degenen die daar zijn begonnen. Onze afgestudeerden krijgen competitieve banen en veel lof van werkgevers. Licentietarieven staan ​​op of boven nationale en nationale gemiddelden en onze studenten scoren boven het nationale gemiddelde op de collegiale beoordeling van academische prestaties (CAAP) .

Het belangrijkste is dat u bij Wallace State wordt bediend door een bekroonde en studentgerichte faculteit en medewerkers die hun vakmanschap beheersen. Ze zijn hier om u te helpen bij elk aspect van de college-ervaring, van webregistratie tot persoonlijk advies in het Adviserend Centrum en Student Support Services in het Learning Success Center. Wij zijn van mening dat studenten de reden zijn waarom we bestaan ​​en dat leren en succes van studenten voorop lopen in onze activiteiten en initiatieven.

Mission Statement

Wallace State Community College zich in voor leren dat levens en gemeenschappen transformeert. Ter ondersteuning van de missie Wallace State Community College zich in voor het succes van studenten via een studentgerichte, innovatieve, boeiende en ondersteunende leeromgeving; uitstekende vakkennis; respect voor uniciteit en diversiteit; strategische partnerschappen die de gemeenschap, het personeelsbestand en de economische ontwikkeling bevorderen; culturele verrijking van onze gemeenschappen; en verantwoordelijkheid en integriteit.

Non-discriminatiebeleid

Het is het beleid van de Board of Trustees van het Alabama Community College System en het Wallace State Community College , een postsecondary instelling onder zijn controle, dat niemand op grond van ras, kleur, geslacht, religie, nationale afkomst, handicap, seksuele geaardheid of leeftijd, worden uitgesloten van deelname aan, worden geweigerd om te profiteren van, of worden onderworpen aan discriminatie op grond van een programma, activiteit of baan.

accreditatie

Wallace State Community College is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om een ​​universitair diploma te verlenen. Neem contact op met de Commission on Colleges op 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 of bel 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van Wallace State Community College .

Veel programma's hebben aanvullende accreditatie van organisaties die geschikt zijn voor de specifieke disciplines. Routine-aanvragen over Wallace State, zoals toelatingseisen, financiële hulp, educatieve programma's, enz., Moeten rechtstreeks aan Wallace State worden gericht.

Locaties

  • Wallace State Community College, 801 Main Street NW, 35077-2000 , Hanceville

  • McCay Avenue,701, 35121, Oneonta

Vragen