Keystone logo
Watson Institute

Watson Institute

Watson Institute

Invoering

Een leven vol impact begint

Watson Institute is een plek waar ondernemers van de volgende generatie hun gemeenschap kunnen vinden, hun roeping kunnen ontdekken en hun carrière kunnen versnellen. We bieden de tools, het netwerk, de mentaliteit en de moed voor de volgende generatie om de moeilijkste uitdagingen voor de wereld op te lossen, succesvolle carrières te lanceren en een indrukwekkend leven te leiden.

Watson Institute heeft locaties in Boulder, Colorado, aan de Lynn University in Boca Raton, Florida, en aan de Universidad Francisco Marroquín (UFM) in Guatemala City, Guatemala.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137700_137593_Abhinav-Khanal-Efua-Agyare-Kumi.jpg

De Watson Accelerator in Boulder, Colorado, werd in 2013 gelanceerd om de ondernemingen en carrières van de volgende generatie, impactgerichte ondernemers te bevorderen. Het Accelerator-programma omvat bekroonde training, intensief mentorschap en een wereldwijde gemeenschap van collega's.

We bouwen nu partnerschappen met innovatieve universiteiten in de VS, Latijns-Amerika en China om programma's aan te drijven die de carrières van ondernemers van de volgende generatie versnellen.

Watson Institute 223 geleerden en alumni van het Watson Institute uit 53 landen hebben meer dan $ 77,2 miljoen opgehaald, meer dan 500 parttime of fulltime banen gecreëerd en 150.000 mensen over de hele wereld getroffen door initiatieven die zij helpen leiden. Watson-alumni zijn geselecteerd voor Y Combinator, de Echoing Green Fellowship en vier zijn genoemd in de 30 tot 30 lijsten van Forbes. Alums zetten hun opleiding voort aan onder meer Harvard University, New York University en Princeton University.

Watson Institute , Boulder

De Watson Semester Accelerator in Boulder, Colorado is een programma voor universiteitsstudenten, pas afgestudeerden en tussenjaarstudenten met een vroege sociale onderneming gericht op het oplossen van de moeilijkste uitdagingen waarmee de wereld te maken heeft.

Watson Institute Alumni Stories: Romain Vakilitabar van slechts. studios op Vimeo.

The Watson Institute Experience

We bestaan om te dienen als een platform voor de volgende generatie van leiders, ondernemers en innovators om succesvolle carrières en een impactvol leven op te bouwen.

Elk onderdeel van het Watson Institute programma is op maat gemaakt om ondernemers van de volgende generatie de intensieve training, het wereldwijde netwerk, toegewijd mentorschap en praktische ervaring te bieden om een succesvolle carrière te starten.

Dit zijn de belangrijkste pijlers van elk Watson Institute programma:

Mentorschap

Mentorship stimuleert persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling en ondernemingssucces, terwijl het netwerk van onze studenten enorm wordt uitgebreid. Om deze reden is het Mentor-programma een pijler van de Watson-ervaring en wordt het consequent gerangschikt als een van de meest impactvolle onderdelen van ons programma.

Bij Watson Institute worden studenten gecombineerd met bewezen lokale ondernemers, innovators en leiders op basis van hoe goed ze aansluiten bij hun missie en huidige vaardigheden. Mentoren coachen studenten tijdens hun reis en dagen hen uit om hun impact te vergroten door perspectief toe te voegen, hun netwerk uit te breiden, hun veronderstellingen in twijfel te trekken en hun wereldbeeld te verbeteren.

Master cursus leraren

Watson Master Course Teachers zijn 's werelds meest vooraanstaande leiders, ondernemers en beoefenaars die dienen als tijdelijke ondernemers in residentie. Elke week wordt een Master Course Teacher uitgenodigd op de campus om hun ondernemersreis te delen, één op één mentorschap te bieden en het wereldwijde netwerk van studenten uit te breiden.

Mastercursussen variëren van een intieme chat bij het haardvuur tot een interactieve workshop en draaien om het delen van best practices, evenals lessen en mislukkingen. Deze pijler van de Watson-ervaring plaatst studenten naast elkaar bekwame leiders en ondernemers om te dienen als modellen voor inspiratie en een veldgids voor succes.

Intensieve training

Watson Institute training van Watson Institute ontwikkelt de harde en zachte vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle carrière en een indrukwekkend leven te smeden, inclusief transformatieve communicatie, leiderschap, fondsenwerving, financiën, grit, empathie en veerkracht. Preceptoren zijn het equivalent van de faculteit van het Watson Institute , die zelf zorgvuldig geselecteerde beoefenaars, leiders en ondernemers zijn die het Watson-curriculum onderwijzen, putten uit een schat aan persoonlijke ervaring en individuele studenten begeleiden.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137701_137595_2017-Scholars.jpg

Locaties

 • Boulder

  Watson Institute, Boulder 1310 College Ave, 80302, Boulder

  • Boca Raton

   Lynn University 3601 N Military Trail, 33431, Boca Raton

   • Guatemala City

    Universidad Francisco Marroquín (UFM) Career Accelerator, , Guatemala City

    Opleidingen

     Instelling biedt ook:

     Vragen