Keystone logo
West Coast University Online

West Coast University Online

West Coast University Online

Invoering

West Coast University biedt online verpleeg- en gezondheidszorgprogramma's die zijn ontworpen door werkende professionals.

Op het gebied van de zorg is het belangrijk om op de hoogte te blijven van trends en veranderende technologieën. Bij West Coast University verrijken we onze online verpleegcursussen met mobielvriendelijke video-inhoud, audioboeken, simulaties, adaptieve quizzen en hulpmiddelen voor onderweg om u te helpen verbonden te blijven, waar u ook bent. Elk van onze online gezondheidszorgopleidingen helpt u om u voor te bereiden met verbeterde kennis en vaardigheden om aan de veranderende behoeften van het gezondheidszorgsysteem te voldoen.

We hebben onze online gezondheidszorgprogramma's zo gestructureerd dat ze passen bij de drukke levensstijl van werkende professionals, met alle online cursussen via ons interactieve online klaslokaal.

Bij West Coast University omarmen we een studentgericht leerpartnerschap dat leidt tot professioneel succes. We bieden transformationeel onderwijs binnen een cultuur van integriteit en persoonlijke verantwoordelijkheid. We ontwerpen marktgevoelige programma's door samenwerking tussen docenten en professionals uit de industrie. We streven voortdurend naar effectievere en innovatieve manieren om de competenties en het vertrouwen te ontwikkelen die nodig zijn in een complexe en veranderende wereld.

Locaties

Locaties
  • North Juanita Avenue, 90004, Los Angeles

Vragen