Keystone logo
Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Invoering

157781_116567_CathedraleHante_LADJ.jpeg

Western Iowa Tech Community College is een door de overheid gesteunde, uitgebreide gemeenschapscollege ten dienste van de graafschappen Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth en Woodbury in Iowa, die samen ongeveer 180.000 inwoners hebben. Een negenkoppige Raad van Bestuur zorgt voor het bestuur van Western Iowa Tech Community College. De bestuursleden worden gekozen uit de negen districten in het verzorgingsgebied van zes districten. Het college is geaccrediteerd door de North Central Association of Colleges and Schools en wordt gereguleerd door het Iowa State Department of Education.


Is online voor mij?

Met de online lessen van Western Iowa Tech kunnen studenten kiezen uit honderden cursusaanbiedingen. U kunt in sommige gevallen studiepunten of zelfs een aantal volledige graden behalen. Het enige wat je nodig hebt is een computer en internettoegang, log in en volg de instructies. Technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar. Studenten kunnen de instructeur vragen stellen, toetsen maken, toegang krijgen tot cijfers en deelnemen aan discussielijnen, allemaal online, overal.

157783_116566_Environments.jpeg
157784_116568_Banner_2_LM.jpeg

WITCC-missie

Als uitgebreide community college is het onze missie om kwaliteitsonderwijs te bieden en de gemeenschappen die we dienen economisch te verbeteren.

157785_125980_KeystoneArtistWinner.jpeg

Waarden en leidende principes

 • Leren van studenten - We waarderen de persoonlijke, intellectuele en beroepsgroei van onze studenten.
 • Kwaliteit - We zijn toegewijd aan kwaliteitsinstructies en diensten om het succes van studenten en de tevredenheid van de werkgever te maximaliseren.
 • Toegang - We bieden toegang tot het college door tegemoet te komen aan de behoeften van studenten met betrekking tot tijd, locatie en kosten.
 • Diversiteit - We respecteren individuele verschillen en streven ernaar om aan de behoeften van onze diverse gemeenschappen te voldoen.
 • Levenslang leren - We promoten levenslang leren voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Academische vrijheid - We zijn toegewijd aan de vrije uitwisseling van ideeën en informatie die onze groei als onderwijsinstelling bevordert.
 • Gedeeld bestuur - Wij geloven in gedeeld bestuur en moedigen onze medewerkers en studenten aan om bij te dragen aan de ontwikkeling van het college.
 • Efficiëntie en effectiviteit - We zijn toegewijd aan continue verbetering en fiscale verantwoordelijkheid binnen onze onderwijsprogramma's en hogeschooldiensten.
 • Toewijding - We waarderen een werkplek die wederzijds respect en samenwerking tussen het College en de medewerkers bevordert.
 • Professionele integriteit - We zijn toegewijd aan de hoge normen van ethiek en integriteit in onze relaties, onze professionele activiteiten en de uitvoering van onze taken.

157786_125982_Keystone_Enviornment_Art.jpeg

Strategische initiatieven

We zullen de banden tussen onze leerlingen, onze gemeenschappen en hun universiteit versterken door:

 • Leerlingervaring - Een gepersonaliseerde leerlingervaring bevorderen die toegang, betrokkenheid en succes bevordert door samenwerking binnen en tussen afdelingen.
 • Verbindingen met de gemeenschap - Anticiperen op en reageren op de veranderende behoeften op het gebied van onderwijs en personeel van onze gemeenschappen.

157782_125981_Keystone_Characters.jpeg

Locaties

 • Sioux City

  Stone Avenue,4647, 51106, Sioux City

  Vragen