Keystone logo
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

Invoering

Wie we zijn

Europese wortels

Westfield Business School gaat terug tot het jaar 2000 toen Javier Rivera, Ph.D. van Stanford en IE professor del IE, en Victor Ros, scheepsingenieur en MBA van IESE, die toen leraren waren aan het Instituto de Empresa in Madrid. Ze vielen samen in de noodzaak om het voor iedereen mogelijk te maken toegang te krijgen tot een nieuw integraal managementonderwijs, nieuwe technologieën beschikbaar te stellen en verstorend in virtualiteit ten dienste van leren. Dit is hoe een blended methodologie wordt geboren in Madrid, Spanje met als doel een referentieschool te worden in managementonderwijs online, een school met de hoogste kwaliteit meesters en een MBA, ter vervanging van traditionele face-to-face programma's.

Op deze manier hebben we ons gevestigd als een school van een zakelijke pionier in het aanbieden van online programma's.

118209_adult-attire-commerce-1367269.jpg

Een traject gekenmerkt door de toewijding van onze studenten

De instelling, bewust van een meer open en internationale omgeving in de wereld op het gebied van onderwijs en management, is geëvolueerd met nieuwe modellen, aangepast aan deze nieuwe manier van ondernemerschap, met behoud van duidelijke humanistische waarden en begrip dat het in de mensen is dat de meest opmerkelijke waarde ligt in, het voeden van deze met hun inspanningen en hard werken, en helpen met de nodige veranderingen om meer rechtvaardige samenlevingen en ondernemersomgevingen te bouwen die toegevoegde waarde genereren.

Geschiedenis

In 2009 is besloten om een Business School te creëren in de Verenigde Staten, een land dat een wereldwijde referentie is in kwalitatief hoogstaand universitair onderwijs en opleiding; binnen een concurrerend regelgevend, transparant en veeleisend kader. Dit impliceert het accepteren van de canon van waarde en vraag die het universitair onderwijs in de Verenigde Staten reguleert.

In 2012 biedt deze nieuwe Business School educatieve programma's onder een uitdagende methodologie, zoals het geval is van Harvard University onder licentie van de Commission for Independent Education (CIE) van het Florida Department of Education. Deze entiteit reguleert en superviseert de naleving van hun kwaliteitsnormen, inhoud, faculteit en mate van betrokkenheid bij studenten.

In 2014, dankzij de kwaliteit van de programma's, bekrachtigt de CIE licentie nr. 4569, waarmee de ISEAD Business School Masters en MBA-programma's met een diploma en de Amerikaanse academische erkenning kan aanbieden.

118210_adult-cheerful-collaboration-1391373.jpg

Missie en visie

People, Planet, Profit

Westfield Business School doelstelling van Westfield Business School is om mensen te onderwijzen die zich richten op de drievoudige bottom line, met de mogelijkheid om bedrijfsresultaten te beïnvloeden en tegelijkertijd een positief effect te hebben op mens, maatschappij en planeet.

Locaties

  • Doral

    4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

Vragen