Keystone logo
Widener University Online

Widener University Online

Widener University Online

Invoering

Waarom kiezen voor Widener University?

Bij Widener University cultiveren we met trots uitdagende en cultureel diverse leeromgevingen waar academici, leiderschap en service voorop staan. Onze curricula zijn verbonden met maatschappelijke vraagstukken en dagen studenten uit om maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen voor hun rol in de huidige mondiale samenleving.

Widener, opgericht in 1821 in Chester, Pennsylvania, wordt nationaal erkend voor onze toewijding aan maatschappelijke betrokkenheid, service en sociale verantwoordelijkheid. De universiteit is sinds haar oprichting in 2006 elk jaar met onderscheiding opgenomen in de Higher Education Community Service Honor Roll van de Amerikaanse president.

Het is ons doel om echte leiders te ontwikkelen die inspireren tot positieve verandering in onze hele gemeenschap.

Wanneer je afstudeert met een online diploma van Widener, ben je volledig voorbereid met de professionele ervaring, kennis en gedrevenheid om je carrière vooruit te helpen en toonaangevend te zijn in jouw vakgebied.

We bieden de volgende online graden aan in ons flexibele, innovatieve formaat:

  • Master Bedrijfskunde (MBA)
  • Master sociaal werk (MSW)
  • Geregistreerd Verpleegkundige-Bachelor of Science in Nursing (RN-BSN)

Ongeacht het programma of beroep, een Widener-opleiding legt de nadruk op hands-on leren in kleine klassen, zinvolle service-learningprojecten en relevante praktijkervaring.

Financiële hulp aan de Widener University

Financiële hulp, waaronder federale leningen en beurzen, is beschikbaar voor Widener University Online studenten om de studiekosten te betalen. Met werkgeversdocumentatie kunnen ook regelingen worden getroffen voor de terugbetaling van collegegeld voor gekwalificeerde studenten.

U kunt financiële steun aanvragen met de gratis aanvraag voor federale studentenhulp (FAFSA). De Widener University-code is 003313.

Locaties

  • Chester

    University Place,One, 19013, Chester

    Vragen