Keystone logo
WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

Invoering

WINGS - Wismar International Graduation Services - een dochteronderneming van de Wismar University (Duitsland) - biedt parttime programma's en gecertificeerd vervolgonderwijs voor professionals. De opleidingen worden aangeboden op het gebied van economie, technologie en ontwerp, waardoor je een hoger openbaar onderwijs kunt behalen, zoals een bachelor, diploma of master. WINGS is hierop voortgebouwd en werd opgericht in 2004. De primaire taken zijn het ontwikkelen, organiseren en op de markt brengen van deeltijdse en vervolgopleidingen onder de academische expertise van Wismar University.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Wismar University of Applied Sciences: Technology, Business, and Design is een geavanceerde en innovatieve onderwijs- en onderzoeksinstelling die terugkijkt op meer dan 100 jaar academische excellentie. Het is een internationale universiteit die praktijk- en bedrijfsgericht is met meer dan 8.100 studenten die zowel op de campus als in deeltijd studeren. Elke deeltijdstudent is officieel ingeschreven aan de Wismar University en wordt uitgebreid en individueel ondersteund door WINGS.

Dankzij verschillende contacten in Europa, het Baltische gebied, Amerika, Latijns-Amerika, Azië, en in het bijzonder Zuidoost-Azië, kunnen een verscheidenheid aan interculturele kenmerken onderscheidend worden gevonden in ons onderzoek en online lesmethoden. Momenteel zijn er studenten van over de hele wereld die deelnemen aan onze deeltijdprogramma's. Met meer dan 5.200 deeltijdstudenten is WINGS een van de toonaangevende aanbieders van deeltijdprogramma's voor professionals in Duitsland geworden.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Locaties

 • Wismar

  Wismar, Duitsland

  • Bangkok

   Bangkok, Thailand

   • Berlin

    Berlin, Duitsland

    • Copenhagen

     Copenhagen, Denemarken

     • Barcelona

      Barcelona, Spanje

      Vragen