Keystone logo
WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

Invoering

WINGS - Wismar International Graduation Services - een dochteronderneming van de Wismar University (Duitsland) - biedt parttime programma's en gecertificeerd vervolgonderwijs voor professionals. De opleidingen worden aangeboden op het gebied van economie, technologie en ontwerp, waardoor je een hoger openbaar onderwijs kunt behalen, zoals een bachelor, diploma of master. WINGS is hierop voortgebouwd en werd opgericht in 2004. De primaire taken zijn het ontwikkelen, organiseren en op de markt brengen van deeltijdse en vervolgopleidingen onder de academische expertise van Wismar University.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Wismar University of Applied Sciences: Technology, Business, and Design is een geavanceerde en innovatieve onderwijs- en onderzoeksinstelling die terugkijkt op meer dan 100 jaar academische excellentie. Het is een internationale universiteit die praktijk- en bedrijfsgericht is met meer dan 8.100 studenten die zowel op de campus als in deeltijd studeren. Elke deeltijdstudent is officieel ingeschreven aan de Wismar University en wordt uitgebreid en individueel ondersteund door WINGS.

Dankzij verschillende contacten in Europa, het Baltische gebied, Amerika, Latijns-Amerika, Azië, en in het bijzonder Zuidoost-Azië, kunnen een verscheidenheid aan interculturele kenmerken onderscheidend worden gevonden in ons onderzoek en online lesmethoden. Momenteel zijn er studenten van over de hele wereld die deelnemen aan onze deeltijdprogramma's. Met meer dan 5.200 deeltijdstudenten is WINGS een van de toonaangevende aanbieders van deeltijdprogramma's voor professionals in Duitsland geworden.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Beurzen en financiering

Particuliere financiering

Onze cursussen voor afstandsonderwijs zijn ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen. Zo kun je de cursus afstandsonderwijs naast je baan doen en je financiële ruimte behouden. De staat ondersteunt je vervolgopleiding door middel van individuele belastingvermindering. Afhankelijk van uw persoonlijk inkomen en uw beroepssituatie kunt u de kosten van uw afstandsonderwijs mogelijk aftrekken als fiscaal aftrekbare inkomensgerelateerde uitgaven of bijzondere uitgaven en dus gedeeltelijk vergoed krijgen. Neem voor gedegen advies contact op met uw belastingadviseur of uw verantwoordelijke belastingkantoor.

Korting voor alumni

Afgestudeerden van WINGS krijgen 10% korting op het semester of cursusgeld voor alle online- en afstandsonderwijscursussen en vervolgonderwijs.

Financiering door de werkgever

Veel bedrijven ondersteunen bijscholing van hun werknemers door hen een verlof of financiële steun te geven. In het kader van individuele afspraken bestaat de mogelijkheid om uw kwalificatiedoel te integreren in het concept personeelsontwikkeling. Bovendien is voor leden van de Bundeswehr financiering door de BFD mogelijk.

Verdere financierings- en financieringsmogelijkheden

U kunt hier meer over leren in onze Financieringsgids voor afstandsonderwijs met de volgende inhoud:

  • Bespaar belasting door afstandsonderwijs (speciale uitgaven, advertentiekosten)
  • Grensoverschrijdende beurzen (BAföG, onderwijspremie, onderwijslening, beurzen)
  • Landspecifieke subsidies (onderwijscontrole, kwalificatiecontrole, vervolgcontrole)
  • Ondersteuning voor tijdelijke soldaten
  • Persoonlijke studiebegeleiding

Locaties

Locaties
  • Wismar, Duitsland

  • Bangkok, Thailand

  • Berlin, Duitsland

  • Copenhagen, Denemarken

  • Barcelona, Spanje

Vragen