Keystone logo
Winthrop University Online

Winthrop University Online

Winthrop University Online

Invoering

Winthrop University is een openbare, uitgebreide universiteit die zich inzet om tot de beste instellingen in zijn soort in de natie te behoren. Als u Winthrop overweegt, vindt u een rigoureus curriculum en ervaren docenten die volledig zijn toegewijd aan waarden als service, uitmuntendheid, diversiteit en het creëren van een sterke gemeenschap voor studenten.

Door middel van een educatieve ervaring die professionele programma's, wereldwijd bewustzijn en maatschappelijke betrokkenheid combineert, zal Winthrop u helpen de kennis, vaardigheden en waarden te ontwikkelen die uw leven voor altijd zullen verrijken en u zullen voorbereiden op wat de toekomst in petto heeft.

Hoogtepunten van school

 • Regionaal geaccrediteerd door de Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools om baccalaureaat-, master- en specialistische graden toe te kennen.
 • Opgericht in 1886.
 • Biedt zowel campusgebaseerde als online programma's.
 • Prachtige campus in de buurt van Charlotte in Rock Hill, South Carolina, met neo-Georgische architectuur die is opgenomen in het nationale register van historische plaatsen .
 • Gemeenschapsgericht en hoog gewaardeerd voor zijn bijdragen aan het algemeen belang.

Ranglijsten en erkenning

 • Gerangschikt als 8e onder zuidelijke openbare universiteiten en 19e beste universiteit voor veteranen door US News & World Report
 • Gerangschikt als 74e van de 673 instellingen voor zijn bijdrage aan het algemeen belang door Washington Monthly
 • Gerangschikt onder de "Beste in het zuidoosten" door The Princeton Review

Studentenpopulatie

 • Graduate Enrollment: 1.018 (gebaseerd op herfst 2016-gegevens)
 • Niet-gegradueerde inschrijving: 5,091
 • Verhouding man/vrouw: 30%/70%
 • Diversiteit: 37,5% Amerikaanse minderheden
 • Verhouding student / faculteit: 14 tot 1

Accreditatie

Winthrop University is regionaal geaccrediteerd door de Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools om baccalaureaat-, master- en specialistische graden toe te kennen. Bovendien hebben veel individuele programma's bij Winthrop speciale goedkeuring van brancheaccreditaties.

Financiële hulp

Afgestudeerde studenten komen mogelijk in aanmerking voor federale leningen. Om te solliciteren, moeten studenten een FAFSA indienen met behulp van Winthrop's schoolcode 003456.

Missie

Winthrop University biedt gepersonaliseerde en uitdagende programma's voor niet-gegradueerde, afgestudeerde en permanente beroepsopleiding van nationaal kaliber binnen een context die is gewijd aan openbare dienstverlening aan de natie en de staat South Carolina. Winthrop's jarenlange inzet om tot de allerbeste instellingen in zijn soort in de natie te behoren, leidt voortdurend de missie van de universiteit.

Voortbouwend op haar 19e-eeuwse oorsprong als een onderscheidend vrouwencollege, bereikt de Winthrop University van de 21e eeuw nationale status als een competitieve en onderscheidende, co-educatieve, openbare, residentiële allesomvattende, op waarden gerichte instelling. De waarden service, uitmuntendheid, diversiteit, gemeenschap en leiderschap vormen de basis voor de voortdurende ontwikkeling van Winthrop en vormen het voortdurende succes van Winthrop.

Winthrop schrijft een prestatiegerichte, cultureel diverse en sociaal verantwoordelijke studentenorganisatie in, die studenten rekruteert wiens aanwezigheid diversiteit en verrijking toevoegt. Winthrop is er trots op een instelling bij uitstek te zijn voor groepen die traditioneel ondervertegenwoordigd zijn op veel universiteitscampussen.

Locaties

 • Rock Hill

  701 Oakland Avenue, 29733, Rock Hill

  Vragen