Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

Invoering

World Executive Education Institute

Top online kwalificaties binnen handbereik

WEEI is opgericht om professionals zeldzame kansen te bieden om postdoctorale kwalificaties van prestigieuze internationale universiteiten te behalen. We onderhouden partnerschappen met verschillende instellingen voor hoger onderwijs om volledige opleidingen online te leveren via de geavanceerde pedagogische en moderne technologische systemen.

Met WEEI kunnen studenten zich altijd aanmelden en hun werk voltooien, waarbij hun academische vooruitgang wordt bepaald door hun eigen schema en leerstijl. Al onze programma's zijn industrie en professioneel relevant voor de verbetering van de samenleving in het algemeen.

Onze missie:

We willen professionals over de hele wereld inspireren om naar hoger onderwijs te streven. Cultureel bewustzijn, communicatie en wereldwijd leiderschap zijn onze sterke punten in dit streven. Een geglobaliseerde mindset is essentieel voor zowel professionele als persoonlijke groei. Ons onderwijs in Europese stijl bereidt studenten voor met een wereldwijd bewustzijn gebaseerd op kosmopolitisme.

126762_0206_BUS_PAS-L-SPACES-1.jpg

Onze programma's:

We begrijpen dat we mensen onderwijzen die actief zijn in hun carrière en professionele leven. Daarom is het academische proces samengevat tot de essentiële punten die zowel praktisch als professioneel kunnen worden toegepast. Ons academisch team ontwerpt en implementeert de meest relevante materialen in elke cursus voor efficiënte vooruitgang.

Geaccrediteerde kwaliteit:

Bij WEEI streven we ernaar om de meest branche-relevante cursussen te ontwerpen die aansluiten bij de internationale carrière-eisen. Onze kwaliteit van levering is goedgekeurd door meerdere internationale benchmarks. Dit weerspiegelt onze toewijding aan onze studenten en faculteit.

Laat ons u helpen om uw academische doelen te bereiken.

accreditatie

Kwaliteitsonderwijs moet transparant zijn en academisch worden goedgekeurd door verschillende internationale instanties. Hoewel we niet zijn geaccrediteerd door de Amerikaanse CHEA, worden onze partnerinstellingen allemaal erkend door hun respectieve regeringen en hebben ze een vergunning van hun ministeries van Onderwijs. WEEI handhaaft onafhankelijk ook de volgende kwaliteitsbenchmarks. De kwalificaties worden dus wereldwijd goed gerespecteerd.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

Het Europees Centrum voor onafhankelijke certificering in e-learning (ECICEL) is een internationale professionele organisatie die wordt bestuurd door de Raad en functionarissen; het werd opgericht om professionaliteit te vergroten door de normen van afstandsprogramma's te handhaven en ook te verbeteren. Na een akkoord van de Raad in 2013 werden de accreditatieprocedures van ECICEL herzien om de criteria te standaardiseren terwijl werd verwezen naar nationaal erkende benchmarks. ECICEL voorzitter, penningmeester en secretaris worden elk jaar gekozen uit geaccrediteerde leden. Gecoöpteerde leden die goed worden erkend in het beroep en leden die zijn gekozen door erkende aanbieders vormen de raad. De raad benoemt het geaccrediteerde panel. Panelleden zijn naar behoren gekwalificeerd met ervaring, onafhankelijk en expertise in afstandsonderwijs en training.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

We zijn goedgekeurd door de Eastern European University Association. EEUA is in 2010 opgericht door de Oost-Europese universiteiten met als doel het systeem van hoger onderwijs te ontwikkelen als een wereldwijd thuis voor internationale studenten. Vandaag verenigt EEUA de internationale HigherEd Professionals van over de hele wereld en fungeert als een initiator, facilitator en supporter van HigherEd Internationalisation met betrekking tot de universitaire samenwerking en langetermijnpartnerships. De IUNC begon met Eurazië en is vervolgens over de hele wereld verspreid. Bekende leden zijn onder andere Moscow State University, Gomel State University, Kazan Federal University en de Southwest State University of Kursk.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

WEEI is gecertificeerd door de ISO 9001, die is gedefinieerd als de internationale norm die eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem (QMS) specificeert. Organisaties gebruiken de standaard om aan te tonen dat ze consistent producten en diensten kunnen leveren die voldoen aan de eisen van klanten en regelgeving. Het is de meest populaire standaard in het ISO-schema en de enige standaard in de reeks waaraan organisaties kunnen certificeren.

Locaties

  • Pasadena

    680 E. Colorado Blvd, Suite 180, 91101, Pasadena

    Vragen