Keystone logo
your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

Invoering

Sinds 2013 is uw DMAC (Digital Marketing Academy) een van de beste online onderwijsinstellingen die gespecialiseerd zijn in het helpen van studenten in de VS, Canada en wereldwijd, en zich voorbereiden op een carrière in digitale en sociale mediamarketing.

Onze online cursus is gemaakt door experts op het gebied van digitale en sociale mediamarketing, die dagelijks werken in digitale marketingbureaus die zijn gemandateerd om op de hoogte te blijven van de meest recente praktische tips en updates voor digitale marketing. De cursus is gemaakt om een praktisch overzicht te bieden samen met gedetailleerde strategie- en implementatie-inzichten. Deze cursus gaat niet over theorie maar over de toepassing in de echte wereld.

Op uw DMAC zijn we begonnen met het creëren van een uitgebreide online leerervaring waarmee iedereen die onze cursus voltooit kan werken in de Digital

We begrijpen echter ook dat het nemen van een gedetailleerde online cursus in uw eigen tempo een aanzienlijke hoeveelheid discipline en focus kan vereisen. Daarom bieden we elke student zijn eigen persoonlijke succescoach. Onze succescoaches zijn elke dag beschikbaar voor de student en communiceren met de student wanneer de student dit nodig heeft of wanneer de coach voelt dat begeleiding nodig is op basis van de voortgang van de student en de resultaten van de quiz.

Locaties

 • Toronto

  Toronto, Canada

  • New York

   New York, Verenigde Staten

   • San Francisco

    San Francisco, Verenigde Staten

    Vragen