Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 26 online Masters of Arts  (MA) Opleidingen in Communicatie 2023

26 online MA Opleidingen in Communicatie 2023

Overzicht

Het behalen van een online MA is een uitstekende prestatie, die dienst doet als beloning voor jaren van toewijding en hard academisch werk. Meestersgraden concentreren zich meestal op meer gerichte onderwerpen van een gekozen veld. Programma's duurt vaak voor twee jaar, en het behalen van een MA is een mijlpaal voor hogere verbetering en loopbaanprogressie.

Wat is een online MA in Communicatie? Een online MA in Communicatie leidt zijn belangstelling in de studie van menselijke interactie en zakelijke relaties. Degenen die een communicatieprogramma kijken, kunnen verwachten onderwerpen zoals bedrijfs- en bedrijfscommunicatie, communicatie en media, public speaking en evenementenplanning, media en designwerk en veel meer te zien. Communicatie kan een breed onderwerp zijn, zodat cursussen ergens kunnen variëren van het schrijven van effectieve correspondentie en analyses naar onderzoek, communicatie en conflictoplossing.

Communicatievaardigheden zijn vaak essentieel voor het succes van elke student in een bepaald onderwerp.Daarom, het verkrijgen van betere ervaring en opleiding op dit gebied kan alleen nuttig zijn voor zakelijke en persoonlijke interacties.

Kosten van bepaalde programma's hebben de neiging om aan te passen volgens de specifieke school en de lengte van het masterprogramma in het algemeen. Meer informatie kan nodig zijn om een ​​definitieve kosten voor cursussen of veldwerk nauwkeurig vast te stellen.

Degenen die zich voordoen in zulke hoge prestaties in communicatie kunnen theoretisch in een overvloed aan verschillende carriereopties komen. Voor degenen die in de communicatiesector willen blijven, kunnen baan mogelijkheden publiceren, mediaanalyse, marketing / reclame, sociale of strafrechtelijke gerechtigheid, openbare orde of tientallen meer omvatten. Anderen kunnen deze graad uitbreiden naar andere gebieden, zoals schrijven / journalistiek, juridische functies, overheid of politieke rol.

Technologie heeft online leren veel toegankelijker gemaakt voor de studenten van vandaag. Internationale online programma's zijn overvloedig, net als de goedkeuring voor externe plaatsing.Als een online master's degree in communicatie interessant klinkt, zoek je onderstaande programma en contacteer direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat