Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 16 online Masters Opleidingen in Big Data 2023

16 online Master Opleidingen in Big Data 2023

Overzicht

Hoewel veel tech-enthousiastelingen misschien denken dat een diploma niet nodig is, helpt een masterprogramma om te bewijzen dat een persoon niet alleen kennis heeft, maar ook in staat is om op zijn of haar gewenste gebied te werken.

Mensen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van technologie als een carrière, vooral degenen die meer geïnteresseerd zijn in informatietechnologie, kunnen kijken naar het behalen van een diploma in big data. Wat is een meester in big data? Dit programma richt zich op de wetenschap van data-analyse en de technologie die helpt bij het beheren van grote hoeveelheden informatie. Mensen die dit diploma volgen, verwachten cursussen in statistieken, programmeren, informatietechnologie en bedrijven.

Aangezien dit een graad is die zich richt op zowel business als analytics, kunnen studenten verwachten af ​​te komen met verschillende vaardigheden die hen kunnen helpen voorbij hun professionele leven. Zo vereist het werken met big data tijdmanagement, effectieve communicatie en creatieve probleemoplossing.

Aangezien geen enkele graad gratis is, draaien de meeste initiële vragen om de ideeën over prijs en de lengte van het programma. Helaas is het met het enorme aantal instellingen en de wereldwijde beschikbaarheid van technologieprogramma's moeilijk om een ​​specifiek prijspunt vast te stellen; de meeste graduate degrees kunnen echter in minder dan twee jaar worden voltooid.

Degenen die een Master in Big Data voltooien, hebben waarschijnlijk bepaalde carrièreaspiraties. Deze doelen correleren waarschijnlijk met bepaalde analytische en administratieve carrières. De meeste afgestudeerden in big data kunnen banen vinden als ontwikkelaars, modelers, analisten, beheerders en managers. Voorbeelden van functietitels voor degenen die deze graad bezitten zijn business intelligence-analist, datawarehouse-manager, big data-ingenieur en data scientist; individuen moeten echter voor veel van deze functies voldoende ervaring hebben naast hun opleiding.

Voordat je instapt op een Master in Big Data-programma, is het misschien verstandig om verschillende universiteiten te onderzoeken om er een te vinden die bij je persoonlijkheid en carrièredoelstellingen past. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
  • Big Data
Vakgebieden
  • Technologiestudies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat