Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 online Masters Opleidingen in Computertechniek 2023

2 online Master Opleidingen in Computertechniek 2023

Overzicht

Een master is een geavanceerde graad die je kunt volgen na het voltooien van een niet-gegradueerde studie. Wees voorbereid op twee jaar werk aan de klas en onderzoek op het door jou gekozen vakgebied. Afronding van deze graad toont beheersing van een specifiek vakgebied.

Wat is een Master in Computer Engineering? Het heeft de neiging om elektrotechniek en informatica te combineren en deze gecombineerde disciplines te gebruiken om nieuwe computersystemen te ontwikkelen. U kunt leren hoe u nieuwe computeronderdelen kunt ontwikkelen of bestaande ontwerpen kunt verbeteren. U kunt misschien begrijpen hoe u laptops en informatienetwerken ontwerpt en maakt, genommen reconstrueert of robots ontwerpt. Cursussen kunnen bestaan ​​uit parallelle computerarchitectuur, inleiding tot ingebedde systemen, cybersecurity, geavanceerde coderingstheorie of ontwerp van softwaresystemen.

Met een masterdiploma in computertechnologie, kun je geavanceerde computervaardigheden hebben, die altijd nuttig zijn in een gedigitaliseerde wereld. De ontwikkeling van vaardigheden zoals aandacht voor detail en projectplanning kunnen u helpen bij het doorgroeien in elke carrière.

Veel scholen verschillen in kosten, afhankelijk van de lengte van het programma en de locatie. Lees meer informatie over specifieke kosten door contact op te nemen met het opnamekantoor van de school van uw keuze.

Computer engineering-graden openen de deuren naar verschillende carrières. U kunt helpen bij het ontwikkelen van nieuwe computerspellen of het creëren van betere zakelijke applicaties. U bent misschien zelfs betrokken bij het ontwerp van een nieuw computerbesturingssysteem. Sommige industrieën waarvoor u mogelijk in aanmerking komt, zijn telecommunicatie, productie, productontwikkeling, robotica, gezondheidszorg of technologie. Een paar loopbanen in computeringenieurs in de lift zijn netwerk- en computersysteembeheerders, specialisten voor computernetwerkondersteuning en softwareontwikkelaars.

Tegenwoordig kun je overal vandaan studeren. Je kunt een traditionele klaslokaal kiezen of online studeren. Om te beginnen aan uw educatieve doelen, zoek naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
  • Computertechniek
Vakgebieden
  • Technologiestudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat