Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 33 online Masters Opleidingen in Computerwetenschappen 2024

33 online Master Opleidingen in Computerwetenschappen 2024

Overzicht

Een online master's degree wordt vaak gebruikt om de follow-up van een bachelor's degree. Dit programma van de studie kan een tot twee jaar in beslag nemen. Zij kunnen zich richten op de wetenschappen of de kunsten, afhankelijk van de universiteit.

Wat is een online Master in Computer Science? Dit programma is vaak bedoeld om studenten een beheersing van computers te geven, terwijl ook het onderwijzen van noodzakelijke vaardigheden voor de technologie van vandaag. Deze cursus kan de toegepaste technische opleidingen in evenwicht te brengen met de fundamentele theorie die nodig is om te slagen. De benodigde cursussen voor de mate kan variëren, maar kan big data, high performance computing, web development en software engineering bevatten. Afhankelijk van het programma, moet u wellicht cursussen in de kerngebieden van de computer-systemen, netwerken en architecturen te nemen; algoritmen; en programmering.

Omdat computers zijn zo'n groot deel van het leven van vandaag, kan deze vorm van opleiding studenten voor te bereiden voor een bloeiende carrière.Veel werkgevers zijn op zoek naar computer specialisten en kunnen bieden zelfs een hoger salaris of promotie voor studenten met een Master in Computer Science.

De kosten van een online master's degree kan afhangen van een aantal factoren, waaronder het prestige van een instelling, de duur van een programma en een cursus's nodig leerboeken. Het vinden van een schatting kan hard zijn, maar u kunt in staat zijn om een ​​specifieke kosten van de universiteit u denkt aan het bijwonen van te krijgen.

Met een Master in Computer Science onder je riem, wat voor soort carrière kon je voorbereid? Dit kan afhangen van uw vooropleiding, voorafgaande ervaring en de velden die u geïnteresseerd bent. Echter, veel studenten met deze opleiding gaan om high-performance computing consultants, data analytics specialisten en software engineers geworden. Je zou zelfs in staat zijn om deze mate te gebruiken als een opstapje voor het hoger onderwijs.

Als je eenmaal hebt besloten is dit de juiste programma, de volgende stap is om toe te passen.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
Vakgebieden
  • Technologiestudies (33)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat