Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 28 online Masters Opleidingen in Data Science 2023

28 online Master Opleidingen in Data Science 2023

Overzicht

Een masterdiploma is een postgraduaat dat ongeveer twee jaar klaswerk en onderzoek vereist. Sommige programma's hebben de aanvullende vereiste om een ​​proefschrift te schrijven om de graad te behalen. Het is een geweldige manier om je kennis uit te breiden en de beheersing van een studiegebied te bewijzen.

Wat is een Master in Data Science? Het balanceert theorie en toepassing. Het combineert statistieken, informatica en creatief denken om big data aan te pakken. Het richt zich op de ontwikkeling van nieuwe methoden voor data science. U kunt leren om geautomatiseerde analytische hulpmiddelen te gebruiken om kennis uit big data te creëren. Het belangrijkste doel van veel data science-programma's is om de onderliggende theorie en methoden van de datarevolutie te bieden. Je kunt merken dat je cursussen volgt in kansrekening, machine learning, statistische gevolgtrekking en modellering of computersystemen voor data science.

Een masterdiploma in data science kan u kennis en vaardigheden bieden die ongelooflijk waardevol zijn voor de hedendaagse arbeidsmarkt. Je kunt uitzonderlijk onderzoek, analyse en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen die deuren kunnen openen in zowat elke branche.

Master in Data Science-graden worden aangeboden aan vele universiteiten over de hele wereld. De kosten van deelname kunnen variëren van het ene programma naar het andere. Neem contact op met uw toelatingskantoor voordat u solliciteert.

Na je afstuderen kun je ervoor kiezen data-wetenschapper te worden, die verantwoordelijk is voor onderzoek naar open vragen over de sector. U kunt grote hoeveelheden gegevens uit verschillende bronnen extraheren en werken om irrelevante informatie te verwijderen om de collecties bruikbaar te maken. Er zijn verschillende industrieën waar veel vraag naar datawetenschappers is: technologiesector, marketing, bedrijfsomgevingen, consulting, gezondheidszorg en financiële diensten. U kunt kiezen uit verschillende carrières: statisticus, professional in business intelligence reporting, data-analist, projectmanager of big data-engineer.

Je kunt een diploma verdienen vanuit je eigen huis met veel universiteiten die online masterdiploma's aanbieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Technologiestudies
  • Data Science
Vakgebieden
  • Technologiestudies (28)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat