Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 online Masters Opleidingen in Hospitality Management 2023

5 online Master Opleidingen in Hospitality Management 2023

Overzicht

Na het behalen van een bachelordiploma in een vak, is een effectieve manier om te concurreren op de arbeidsmarkt het behalen van een masterdiploma. Dit soort diploma breidt een bepaald onderwerp uit voor studenten om intensiever te studeren en kan ongeveer twee jaar duren om te voltooien.

Wat is een Master in Hospitality Management? Dit programma bestudeert de geavanceerde managementvereisten die nodig zijn voor studenten om met succes een hotel of gerelateerde onderneming te exploiteren. De studie van gastvrijheid omvat een veelheid aan verantwoordelijkheden die een student moet leren om de activiteiten van een hotel effectief te coördineren en te organiseren. Sommige cursussen verkennen alternatieve management- en eventplanningtechnieken. Veel programma's bieden een combinatie van hoorcollege en werkervaring.

Na het behalen van een masterdiploma in gastvrijheidsmanagement, kunnen studenten zichzelf vinden met effectievere interpersoonlijke communicatievaardigheden die hen kunnen helpen slagen in verschillende carrières. Onder deze studenten zijn ook organisatorische en probleemoplossende vaardigheden vaak zeer geavanceerd.

De kosten van een academische graad zijn meestal lager dan die van een bachelordiploma, maar verschillende programma's en instellingen hebben unieke inschrijvingsvereisten. Het wordt aanbevolen dat studenten contact opnemen met potentiële programma's voor specifieke collegegeldinformatie.

Een Master in Hospitality Management kan studenten helpen om lucratiever posities op dit gebied in te nemen. Een student met een masterdiploma heeft mogelijk meer ervaring en kennis van het management van hospitality en zal vaak worden gevolgd door grotere, zakelijke werkgevers. Deze werkgevers variëren van internationale toerismesectoren tot verschillende overheidsinstanties. Sommige carrièremogelijkheden zijn werken in de reisindustrie als een cruise-, hotel- of restaurantmanager. Een andere gerelateerde carrièreoptie is om te werken als een evenementenmanager voor een groot bedrijf of een grote organisatie.

Veel studenten kiezen ervoor om thuis een masterdiploma te behalen terwijl anderen ervoor kiezen om in het buitenland te studeren. Universiteiten over de hele wereld bieden deze geavanceerde graden, en sommige hebben online-opties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Hospitality Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat