Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 online Masters Opleidingen in Hotelmanagement 2023

4 online Master Opleidingen in Hotelmanagement 2023

Overzicht

Met gerichte cursussen in het gekozen gebied van studie, een master's degree biedt geavanceerde graduate-level onderwijs. Deze een-op-twee-jarige opleiding vereist meestal een bachelor's degree als een voorwaarde.

Wat is een online Master in Hotel Management? Een hotel management programma kunnen de studenten over de verschillende taken die betrokken zijn bij het beheer van een hotel te onderwijzen. Studenten kunnen leren over de horeca, inclusief franchising, technologie, algemene operaties en marketing. Studenten kunnen ook financiële analyse, werknemer management en sales te bestuderen. Culinair theorie en restaurant management kan ook worden gedekt. Veel programma's bevatten ook praktische studie waarbij de leerlingen hun vaardigheden te maken aan het gebruik in real-world situaties.

Na het voltooien van een programma in het hotel management, kan de student voorbereid op leidinggevende posities in te voeren zijn. Zij kunnen de benodigde kennis om hun eigen hotel lopen of werken in leidinggevende posities binnen een top hotelketen hebben.

Als het gaat om voor een programma, is het moeilijk om een ​​nauwkeurige schatting geven. De kosten variëren van school tot school, dus de meest nauwkeurige raming moet worden verkregen van de instelling waarin een student heeft ingeschreven.

Na het voltooien van een programma, kan een student in staat zijn om te werken in verschillende gebieden van gastvrijheid. Dit geldt ook voor werken bij hotels, spa's, cruises, casino's en restaurants. Afgestudeerden kunnen ook in staat zijn om het werk voort te zetten op internationaal niveau met hotels en resorts over de hele wereld. De meeste mensen in staat zijn om door te gaan in hun huidige carrière zal zijn, terwijl anderen een carrière in de industrie kan worden gestart. Sommige afgestudeerden kunnen zelfs wensen om hun eigen bedrijf te starten. Wie geïnteresseerd is in het onderwijs of onderzoek op het gebied kunnen hun opleiding in een doctoraat opleiding bevorderen.

Wilt u in aanmerking komen voor geavanceerde functies binnen de horeca, dan kunt u overwegen inschrijven in opleiding een hotel management meester.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Toerisme en Hospitality
  • Hotelmanagement
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat