Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 7 online Masters Opleidingen in Human Resource Development 2023

7 online Master Opleidingen in Human Resource Development 2023

Overzicht

Als studenten willen naar de les op hun eigen schema bij te wonen, kan het programma een online masteropleiding gunstig zijn. Dit postgraduaat kan zich richten op een specifiek onderwerp of een breed onderwerp. De meeste master-opleidingen kan in twee of drie jaar worden voltooid.

Wat is een online Master in Human Resource Development? Veel human resource development programma's zijn ontworpen om studenten de geavanceerde voorbereiding die nodig is om duurzaam leren in een zakelijke omgeving te vergemakkelijken. Core cursussen kan variëren per school, maar vaak ingaan op onderwerpen zoals de ontwikkeling van leiderschap, de wijze van volwasseneneducatie, stichtingen in opleiding en ontwikkeling, beoordeling en evaluatie in opleiding en ontwikkeling, onderzoek in opleiding en ontwikkeling, en instructie ontwerp voor opleiding en ontwikkeling.

Dit soort educatieve programma is gunstig, omdat het geeft je een meer concurrerend kandidaat kan maken.Dankzij het leiderschap, communicatie en kritisch-denken vaardigheden opgedaan, kunt u in aanmerking komen voor een promotie of een verhoging van het salaris na het behalen van deze master.

De kosten van een online Master in Human Resource Development kan variëren van de ene school naar de volgende. Vaak is de locatie van de school en de duur van het programma een rol spelen in de kosten. Zorg ervoor dat u uit te reiken naar opnames kantoren om te leren over de huidige collegegeld en de financiële mogelijkheden hulp.

Voordat u zich verbinden tot deze master degree, moet u het type van de carrière die u kan hebben overwegen. Uw eerdere ervaring en opleiding kunnen een rol spelen in de baan die je krijgt te spelen. Veel studenten met deze opleiding gaan om bestuurders van human resource, human resource management consultants, specialisten human resource, administratieve trainers en lood human resource officieren geworden. U kunt zelfs gebruik maken van deze mate om je voor te bereiden voor het voortgezet onderwijs.

Als je eenmaal hebt besloten welk programma u wilt volgen, moet u een aanvraag. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • Human Resource Development
Vakgebieden
  • Administratieve studies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat