Keystone logo

6 online Master Opleidingen in Technische studies Industriële techniek 2024

Filters

Filters

 • Master
 • Technische studies
 • Industriële techniek
Vakgebieden
 • Technische studies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  online Master Opleidingen in Technische studies Industriële techniek

  Een master's degree heeft het potentieel om iemands tewerkstellingsmogelijkheden en verdienpotentieel uit te breiden. Het kan ook hun concurrentievermogen op de arbeidsmarkt vergroten. De meeste masterprogramma's vereisen dat studenten een undergraduate-diploma hebben voordat ze beginnen.

  Als je interesse hebt in engineering, vraag je je misschien af, wat is een Master in Industrial Engineering? Het is de studie van wiskundige engineering en wetenschap. Onderwerpen die in dit programma worden bestudeerd, zijn onder meer de economische aspecten van productie, kwaliteitscontrole, projectbeheer, productieplanning en inventaris- en productiebeheer. Sommige programma's kunnen ook betrekking hebben op menselijke interactie met software en hardwareprogramma's en hoe deze van invloed zijn op engineering. Degenen die met succes het programma hebben voltooid, kunnen leren hoe ze de theoretische kennis die ze hebben opgedaan met de cursussen, kunnen opdoen en deze in functionele ervaring kunnen toepassen. Dit kan inhouden het ontwerpen van producten of het gebruik van technologie om de kosten van zakendoen te verlagen.

  De voltooiing van dit programma kan studenten in staat stellen vaardigheden te verwerven die kunnen worden toegepast op bijna elke sector of elk facet van het leven. Kritisch denken en probleemoplossend vermogen kunnen hen voorbereiden op het verbeteren van processen. Wiskundige vaardigheden kunnen zowel in werk als privé een voordeel zijn.

  Mogelijkheden voor financiële hulp, betalingsplannen of beurzen kunnen beschikbaar zijn om studenten te helpen met de kosten van het programma. Elke school kan zijn eigen criteria en beleid voor financiële hulp hebben en alle scholen bieden mogelijk geen hulp of betalingsplannen aan.

  Banen voor degenen met een Master in Industrial Engineering kunnen variëren, evenals de salarissen. Dit kunnen industriële ingenieurs, productieleiders, projectmanagers en verkoopingenieurs zijn die misschien meer technische ervaring en kennis hebben dan typische verkopers en die mogelijk zeer technische vragen van potentiële klanten kunnen beantwoorden.

  Deze programma's kunnen wereldwijd worden aangeboden en zijn online of persoonlijk toegankelijk. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.