Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 11 online Masters Opleidingen in International Business 2023

11 online Master Opleidingen in International Business 2023

Overzicht

Wanneer de studenten willen hun kennis uit te breiden, kunnen zij ervoor kiezen om een ​​online master's degree portemonnee. Dit programma van de studie kunnen meesterschap geven over een specifiek onderwerp. Omdat het online wordt aangeboden, kan de student niet over te gaan op de campus. Een master's degree duurt meestal een gemiddelde van twee jaar in beslag.

Wat is een online Master in International Business? Dit programma kan concentreren op de theoretische en toegepaste begrippen die voor de bedrijfsvoering in multinationale instellingen. Deze graad kunnen leerlingen voor te bereiden op ethische, culturele en financiële obstakels als ondernemers en zakenlieden worden geconfronteerd. De verplichte vakken vaak variëren per school, maar kan de financiële besluitvorming, de financiële verslaglegging, het internationale bedrijfsleven en management, wereldwijde strategie, reiservaring in het internationale bedrijfsleven, marketing filosofie en management, en internationale logistieke bevatten.

Dit onderwijs kan veel voordelen bieden.Zo leren de studenten vaak nieuwe leidinggevende vaardigheden, die ze beter kunnen voorbereiden voor het beheer-level posities. Een ander voordeel is dat sommige werkgevers bereid zijn om iemand met een master's degree een hoger salaris te betalen kan zijn.

Als je probeert om te beslissen of dit programma iets voor u is, moet u de kosten te overwegen. Collegegeld kan sterk verschillen van de ene school naar de volgende. Mogelijk moet u wat onderzoek en contact met scholen u geïnteresseerd bent in het bijwonen van een duidelijk inzicht in de mogelijke kosten te krijgen doen.

Na het invullen van een online Master in International Business, kunt u klaar om uit te stappen in de loopbaan wereld of je opleiding voort te zetten. Veel studenten gaan naar buitenlandse vertegenwoordigers, internationaal management consultants, vertalers, human resource managers, chief executive officers en douane naleving specialisten. Uw andere vormen van onderwijs en ervaring kan dicteren wat voor soort baan je er klaar voor bent.

Het kan wat onderzoek om erachter te komen welke school u wilt bijwonen. Wanneer u klaar bent om toe te passen zijn, het proces is vaak eenvoudig. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Business Studies
  • International Business
Vakgebieden
  • Business Studies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat