Keystone logo

11 online Master Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketingmanagement 2024

Filters

Filters

  • Master
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Marketingmanagement
Vakgebieden
  • Marketingstudies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online Master Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketingmanagement

Het is gebruikelijk dat studenten om hun onderwijs te bevorderen na ontvangst van een bachelordiploma door het nastreven van een meester ' graad s. Dit is een geavanceerde graad die een kans om kennis één 's uit te breiden in een bepaald gebied biedt.

Wat is een online Master in Marketing Management? Deze graad zorgt voor geavanceerde marketing vaardigheden aan professionals via een programma online aangeboden, zodat studenten hebben het gemak van het leren van overal. Studenten nemen cursussen in marketing, met inbegrip van in brand management, communicatie, public relations, en strategische marketing. Ze hebben ook een kans om hun eigen gekozen concentratie onderzoek binnen het veld, zoals het uitbreiden van hun kennis van het beheer van speciale evenementen of het lanceren van nieuwe producten of bedrijven. De programma's op te voeden studenten in de nieuwste marketing tools en technieken om hun vermogen te verhogen, terwijl ook hen te helpen leren te organiseren en beheren van een team.

Veel afgestudeerden van een masteropleiding 's niveau in marketing management vinden ze waardevolle informatie over marketing die kan worden gebruikt in een verscheidenheid van de loopbaan in het bedrijfsleven te leren. Zij scherpen ook hun organisatorische en communicatieve vaardigheden, die nuttig zou kunnen zijn in een aantal persoonlijke en professionele situaties.

De kosten van het uitvoeren van een master 's varieert per programma, met factoren zoals locatie, de duur van de studie, onderwerp en meer invloed op de uiteindelijke kosten. Neem contact op met het programma direct naar meer informatie over de totale kosten om u te helpen de begroting van uw opleiding.

Het is gebruikelijk dat afgestudeerden van een Master in Marketing Management online programma om te werken in leidinggevende of leidinggevende posities in marketing, reclame, verkoop, PR of andere aanverwante afdelingen in een bedrijf. Sommige afgestudeerden kunnen ook zelf hun eigen bedrijven of werken als marketing consultants.Er zijn ook mogelijk loopbaan in de publieke en non-profit sector, waarin een marketing achtergrond heel nuttig zou kunnen zijn.

Marketing is een essentieel onderdeel van elk bedrijf of organisatie slagen, en een Master in Marketing Management biedt verbeterde kennis, opleiding en vaardigheden om een ​​expert op het gebied geworden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.