Keystone logo

10 online Master Opleidingen in Milieumanagement 2024

Filters

Filters

 • Master
 • Milieustudies
 • Milieumanagement
Vakgebieden
 • Milieustudies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  online Master Opleidingen in Milieumanagement

  opleiding Een master duurt meestal een tot twee jaar van de studie. Studenten in dit graduate programma in staat zijn om meer hun studie op de gekozen thema's meer te richten dan een undergraduate programma.

  Wat is een online Master in Environmental Management? Deze studie geeft studenten de mogelijkheid om te leren over deze groeiende gebied van het bedrijfsleven. Studenten kunnen verschillende science cursussen bestuderen om een ​​goed begrip van het milieu en haar relatie tot de samenleving te krijgen. Programma's meestal ook richten op het beleid en beheer. Ze kunnen betrekking hebben op onderwerpen zoals energie, behoud, groen ontwerp, waterbeheer en duurzaamheid. Veel programma's zijn onder andere ook stagemogelijkheden of projecten die het mogelijk maken de studenten om praktische vaardigheden op te bouwen.

  Het invullen van een milieu-management programma geeft studenten de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de huidige vraagstukken op het gebied geworden.Dit kan hen helpen bij het nastreven van geavanceerde functies en de mogelijkheid om milieu-uitdagingen beter te identificeren in de toekomst.

  De kosten van een programma variëren sterk. Het is moeilijk om een ​​schatting van de kosten geven, want het programma elke school is uniek, waardoor het bedrag dat moet worden betaald voor een programma beïnvloedt. Studenten moeten een collegegeld citaat uit hun gekozen scholen te krijgen.

  Een afgestudeerde van de opleiding een milieubeheersysteem master kan werken in vele carrières die het mogelijk maken hem of haar te helpen verbeteren, te beschermen en beter gebruik maken van het milieu. Studenten kunnen in aanmerking komen voor hogere functies in diverse industrieën of werken als consultant voor grote bedrijven en overheidsinstellingen. Mogelijke carrièremogelijkheden omvatten milieu analist, laborant, milieu manager, restauratie ecoloog en milieucoördinator. Sommige afgestudeerden kunnen kiezen om te werken in het onderzoek of academici en streven naar een doctoraat.

  Als je een passie voor het milieu en willen helpen zorgen dat het in de beste conditie gehouden, dan kunt u een Master in Environmental Management voort te zetten. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.