Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 online Masters Opleidingen in Muziekonderwijs 2023

5 online Master Opleidingen in Muziekonderwijs 2023

Overzicht

Een masteropleiding is meestal de volgende stap in het onderwijs na een bacheloropleiding. Het curriculum is meer gespecialiseerd en technisch, vaak inclusief onderzoek en een proefschrift of project. Studenten hebben echter de kans om hun expertise te verfijnen en een hogere loopbaan na te streven.

Wat is een Master in muziekonderwijs? Dit programma gaat voorbij aan muziekwaardering en -theorie en heeft betrekking op hoe anderen te onderwijzen en te leiden in deze onderwerpen en de kennis van muziek over te brengen. Studenten kunnen verwachten dat ze hun kritische en analytische kennis van muziek verbeteren, van compositie en geschiedenis tot de praktijk. Tegelijkertijd kunnen ze theorieën van het onderwijs bestuderen vanuit psychologische, sociologische en filosofische perspectieven en leren ze deze toe te passen op mentorschap van anderen in muzikale onderwerpen.

Studenten kunnen profiteren van een Master in Muziekeducatie door praktische carrière- en levensvaardigheden te verwerven of te verbeteren. Communicatie, actief luisteren, coördinatie en andere interpersoonlijke vaardigheden worden vaak gebruikt. Onderzoek en kritische analyse worden ook gewaardeerd in meerdere loopbaantrajecten.

Collegegeldkosten voor het volgen van dit programma variëren over het algemeen tussen scholen, maar zijn gebaseerd op de lengte van het programma, meestal ongeveer drie tot vijf semesters. Studenten moeten mogelijk ook studieboeken of andere benodigdheden aanschaffen. Raadpleeg docenten of onderzoek het programma voor specifieke details.

Studenten die een Master in Muziekeducatie volgen, zijn mogelijk beter gekwalificeerd voor een loopbaan als muziekleraar of directeur voor een schoolkoor of -band. Zulke posities kunnen binnen K-12 of op universitair niveau zijn en op openbare of particuliere scholen. Licenties zijn mogelijk ook vereist voor sommige lesposities. Als alternatief kunnen afgestudeerden in plaats daarvan administratieve rollen in muziekeducatie volgen; dit kunnen curriculumontwikkelaars en onderwijsadviseurs zijn. Buiten het formele onderwijssysteem kunnen particuliere instructeurs of directeuren van community arts-programma's van deze achtergrond komen.

Muziekeducatieprogramma's bestaan ​​op vele hogescholen van de kunsten; dit omvat ook online- of afstandsonderwijsopties, waardevol voor studenten die op afstand wonen of met drukke schema's. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • Muziekonderwijs
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden