Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 8 online Masters Opleidingen in Openbaar Bestuur 2023

8 online Master Opleidingen in Openbaar Bestuur 2023

Overzicht

Een online master is een voortzetting van de studie die is meestal intenser zijn dan die gevonden op het bachelorniveau. Omdat het verder deskundigheid van een student zich ontwikkelt, kan het ook verder in aanmerking wetenschappers voor hogere posities op de arbeidsmarkt. Web-based format van het programma maakt het ideaal voor studenten die flexibiliteit te zoeken.

Wat is een online Master in Public Management? Een online graduaat in het openbaar bestuur omvat vakken uit disciplines zoals psychologie, de openbare orde en leiderschap studenten. De basisvorming kan dergelijke selecties als Law and Public Management, Introduction to Policy Analysis, Public Management en leiderschap en politieke management principes bevatten. Klassen onderhouden vaak gelijk focus op de beginselen van het management en de kennis die nodig is om te werken in de publieke sector.

Dit programma is gunstig voor een ieder die wil een carrière op dit gebied, maar er is veel meer te leren dan alleen baan vaardigheden.Een online meester in het openbaar bestuur kan ook geven leidinggevende vaardigheden die van toepassing zijn op elke functie of taak zijn.

De kosten van een dergelijk programma zal afhankelijk zijn van wat beurzen waarvoor u in aanmerking komt, evenals de locatie en de individuele lessen kosten van het programma dat u selecteert zijn. Contact opnemen met de toelating kantoor is een geweldig idee voor het verkrijgen van meer informatie.

Sommige van de carrièremogelijkheden die kunnen voortvloeien uit een online graad in het openbaar bestuur zijn onder andere beleid adviseur, executive director, non-profit organisatie en ontwikkeling van programma's directeur. Deze banen zijn te vinden op gebieden als non-profit, gezondheidszorg, milieu en energie, onderzoek en, natuurlijk, de overheid en andere publieke sectoren. de nadruk van het programma op managementvaardigheden zal waarschijnlijk te maken afgestudeerden aantrekkelijke kandidaten voor hogere functies.

U kunt in staat zijn om te kunnen deelnemen aan een online meester in het openbaar bestuur op uw school of via een andere universiteit.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

 • Master
 • Managementstudies
 • Openbaar Bestuur
Vakgebieden
 • Managementstudies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat