Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 online Masters Opleidingen in Pedagogiek 2023

2 online Master Opleidingen in Pedagogiek 2023

Overzicht

Het behalen van een masterdiploma kan vele voordelen met zich meebrengen, van meer kansen op werk en meer stroom tot meer expertise binnen uw vakgebied. De meeste masteropleidingen duren een tot drie jaar en bevatten een vorm van onafhankelijk onderzoek.

Wat is een master in pedagogiek? Pedagogiek verwijst naar de theorie en de praktijk van het lesgeven, en richt zich in de eerste plaats op de methoden, materialen en filosofie achter lesgeven in de klas. Deze programma's kunnen cursussen omvatten over de geschiedenis van het onderwijs, de ontwikkeling van onderwijsaanpak voor verschillende onderwerpen en leeftijdsgroepen, de uitdagingen van het ontwerpen en implementeren van instructie, en de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van beoordelingsmethoden. Veel programma's bevatten een component in het veld, op scholen die zijn verbonden met de universiteit waar het programma zich bevindt.

De studenten in deze programma's ontwikkelen meestal het vermogen om educatieve methoden en benaderingen kritisch te analyseren en te evalueren. Kansen voor studentlessen in gelieerde klaslokalen kunnen onderwijsvaardigheden ontwikkelen en nieuwe technieken voor tijdbeheer en organisatie introduceren. Studenten kunnen ook de mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden vergroten door onderzoek en klaservaring.

Masterprogramma's variëren in kosten afhankelijk van factoren zoals duur van het programma en specialisatiegebied. Rechtstreeks communiceren met programma's die u overweegt, is de beste manier om meer te weten te komen over de kosten en de studierichting.

Masteropleidingen in de pedagogiek kunnen dienen als een kwalificatiebewijs voor studenten die een loopbaan in het onderwijs willen voortzetten in openbare of particuliere scholen op het niveau van de vroege kindertijd, op elementair of secundair niveau. Naast docentposities is deze graad nuttig voor mensen die een loopbaan volgen als educatieve softwareontwikkelaars, test- en beoordelingsontwikkelaars, curriculumontwikkelaars of studieboekauteurs voor educatieve uitgevers. Sommige afgestudeerden willen mogelijk ook een loopbaan als consultant of lerarenopleiding volgen die zich specialiseren in een vakgebied of een bepaalde leeftijdsgroep.

Een Master in Pedagogiek kan je educatieve carrière naar nieuwe hoogtes brengen. Tussen de vele universiteiten die dit diploma aanbieden en de online beschikbare opties, vindt u de juiste fit. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Onderwijskunde
  • Instruction
  • Pedagogiek
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat