Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 8 online Masters Opleidingen in Systeemtechniek 2023

8 online Master Opleidingen in Systeemtechniek 2023

Overzicht

Een van de vele voordelen van het behalen van een masterdiploma kan zijn dat uw loopbaanvoortgang wordt versneld. De meeste masteropleidingen duren een tot drie jaar en bieden de kans om diepgaande expertise te ontwikkelen in een specifiek vakgebied.

Wat is een Master in Systems Engineering? Het gebied van systems engineering overlapt met en vormt een aanvulling op andere soorten engineering. De primaire focus van systems engineering is het creëren en beheren van complexe systemen en het ontwikkelen van systemen om problemen op te lossen. De meeste programma's richten zich op een van de drie belangrijkste gebieden binnen het vakgebied: product systems engineering, enterprise systems engineering of service systems engineering. Cursussen neigen ernaar deze focus te weerspiegelen en zijn gericht op het aanpakken van de specifieke soorten systemen die worden bestudeerd.

De meeste systems engineering-programma's zijn interdisciplinair, onderwezen door ingenieurs uit verschillende vakgebieden om het vermogen van studenten om kritisch en creatief te denken te ontwikkelen, organisatie- en systeemplanning vanuit een mondiaal perspectief te bekijken en interdisciplinair onderzoek uit te voeren om nieuwe, innovatieve oplossingen voor problemen te vinden. Al deze vaardigheden zijn nuttig in veel carrières.

De kosten van een masterprogramma zijn sterk afhankelijk van factoren zoals lengte, locatie en specifieke studierichting. Als u een bepaald programma overweegt, neem dan contact op met de school voor informatie en vraag naar de kosten.

Systeemtechniek is een interdisciplinair vakgebied en maakt op die manier vele loopbaantrajecten mogelijk. Afhankelijk van de achtergrond en werkervaring van een student zijn banen als systeemingenieurs beschikbaar in uiteenlopende industrieën, zoals luchtvaart, aardolie, elektronica, software, informatietechnologie, communicatie, landbouw en gezondheidszorg. Binnen deze sectoren zijn functies onder meer systeemingenieur, directeur van systems engineering, directeur voor kwaliteitscontrole en systeemontwikkelaar. Posities in management en leiderschap binnen deze sectoren kunnen ook mogelijk worden, van programmamanager tot COO. Een graad in systems engineering kan ook kansen creëren voor werk als consultant.

Het behalen van een Master in Systems Engineering kan u helpen uw carrièredoelen te bereiken. Onderwijs is beschikbaar over de hele wereld en online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • Master
 • Technische studies
 • Systeemtechniek
Vakgebieden
 • Technische studies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat