Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 7 online Masters Opleidingen in Verkoop 2023

7 online Master Opleidingen in Verkoop 2023

Overzicht

Een online master's degree kan bouwen off van een bachelor's degree. Dit postdoctorale studie kunnen de studenten een meesterschap te geven over een bepaald vakgebied. Sommige studenten gebruiken deze mate als een opstapje voor het hoger onderwijs. Een master's degree kan worden afgewerkt in slechts één tot twee jaar.

Wat is een online Master in Sales? Dit programma van de studie is bedoeld om studenten een expertise op het gebied van onderzoek, marketing en sales strategieën geven om de verkoop mogelijkheden van een bedrijf te verhogen. Sommige cursussen kunnen zich richten op wet- en regelgeving, het opstellen van prijsstrategieën, het ontwerpen van distributienetwerken, budgettering voor een bedrijf, onderhandelen aannemers en het beheer van interdepartementale of overkoepelende samenwerkingsverbanden. Deze master's degree kunnen zich richten op in-class discussies, hands-on onderzoeksprojecten en collectieve projecten.

Een Master in Sales kunt u een been omhoog in de zakenwereld.Dankzij de belangrijke vaardigheden en kennis opgedaan, kunt u een concurrerende kandidaat die in aanmerking komt voor promoties en verhoogt zijn. Een master's degree zou kunnen leiden tot executive-level posities binnen gerenommeerde bedrijven.

De kosten van een online Master in Sales is niet universeel. Een universiteit kan per creditcard in rekening brengen, terwijl een ander heeft een vaste prijs voor de graad. Wilt u een schatting voor het collegegeld te krijgen, kan het beste contact opnemen met de school of scholen u denkt aan het bijwonen.

Voordat u de mate begint, wilt u misschien denken over uw carrière mogelijkheden. Iemand met een Master in Sales zou kunnen om een ​​executive sales representative, sales afdeling manager, sales consultant, marketing manager, sales plan ontwikkelaar, sales trainer of directeur van marketing en verkoop geworden. De exacte carrière krijg je kan afhangen van uw andere ervaring en opleiding. Deze graad kan ook worden gebruikt als een opstap voor het voortgezet onderwijs.

Het is belangrijk om een ​​programma dat past bij uw behoeften te vinden. Wanneer u klaar bent om toe te passen zijn, het proces is meestal eenvoudig. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Business Studies
  • Verkoop
Vakgebieden
  • Business Studies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat