Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 online Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Marketing en Verkoop 2023

2 online MBA Opleidingen in Marketing en Verkoop 2023

Overzicht

Universitaire studenten die afstuderen met een Master of Business Administration (MBA) hebben doorgebracht ongeveer twee jaar het bestuderen van een concentratie van cursussen op het gebied van business. In de meeste gevallen moet het programma aanvragers eerst een bachelordiploma alvorens te worden toegelaten.

Wat is een Online MBA in Marketing en Sales? Deze graad geeft studenten de kans om kritische vaardigheden die kunnen helpen hen met de huidige moderne trends in business marketing en sales te blijven leren. De lessen kunnen onder meer macro-economie, fundamentals van de verkoop, marketing management, finance, leiderschap, onderzoek en digitale marketing. Voor de wetenschappers af te studeren, kan een sluitstuk of ander project nodig zijn. Door online te studeren, studenten flexibiliteit niet alleen in hun dagelijkse schema, maar in de specifieke concentratie zij wensen uit te oefenen.

Door het verdienen van online een master's degree kan een student genieten van de vele voordelen dan die geleerd van de teksten.Marketing en verkoop graduate programma's kunnen deelnemers aan het programma te leren hoe ze in hun dagelijks leven overtuigender zijn en hoe om eerlijke compromissen te komen.

De kosten van het invullen van een online MBA in Marketing en Sales zal variëren afhankelijk van het college een student schrijft zich in. Het is altijd het beste om contact op met een school voor de laatste collegegeld en vergoeding informatie en nieuws over beurzen en financiële hulp.

Er kunnen veel carrière mogelijkheden open voor een afgestudeerde van een MBA in Marketing en Sales-programma. Potentiële banen kunnen onder product marketing specialist, inkoopmanager, corporate strategie associate, account manager of marketing operations specialist. Dit veld is voortdurend groeiende en veranderende, die meestal maakt het concurrerend. Degenen die een MBA hebben verdiend kan beter worden gepositioneerd om de job van hun keuze te landen.

Het verdienen van een graduaat kan een belangrijke stap in zijn educatieve en professionele carrière.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Marketing en Verkoop
Vakgebieden
  • Marketingstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat