Keystone logo

6 online MBA Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Toerisme en Hospitality
  • Toerisme
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online MBA Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme

Een focus op het combineren van theoretische kennis met praktische business administration vaardigheden is het maken van een MBA van een vereiste voor vele beheer-level posities. Een MBA wordt normaal gesproken in één of twee jaar en kan worden bestudeerd full-of part-time. Het is ook mogelijk een specialisatie naast kernactiviteiten klassen kiezen.

Wat is een online MBA in Tourism Management? Een Master in Business Administration met een specialisatie in het toerisme management is een postgraduaat is ontworpen om mensen voor te bereiden op leidinggevende posities in de toeristenindustrie. Het combineert vaak klassen, zoals marketing, gedrag in organisaties, finance en accounting, leiderschap en management met cursussen die specifiek betrekking hebben op de toeristische sector. Studenten kunnen specifieke technieken die hen voor te bereiden om te werken in cross-culturele situaties in een internationale omgeving te leren.

Afgestudeerden met een MBA in Tourism Management vaak profiteren van de praktische management vaardigheden opgedaan met de MBA en een grondige kennis van de toeristische sector. Dit maakt meestal hen zeer gewenst door werkgevers.

Online MBA variëren in kosten, afhankelijk van de gekozen school, locatie en de duur van het programma. Het is belangrijk om de exacte kosten van een programma te begrijpen alvorens, zo direct contact opnemen met het Admissions Office van de gekozen school.

Afgestudeerden van een MBA in Tourism Management programma te vinden zichzelf het aangaan van een van de snelst groeiende industrieën in de wereld. Ze kunnen werken in exotische locaties en vaak hoge voldoening uit hun werk. Posities kunnen bestaan ​​destination marketing manager, eco lodge manager, business development manager en operations manager. Veel afgestudeerden kiezen vaak om hun eigen toeristische bedrijven te starten.

Het bestuderen van een MBA online kunt u de flexibiliteit om je studie te werken in uw dagelijkse routine te geven. Studenten kunnen familie verplichtingen of houd full-time baan, terwijl het nastreven van hun diploma. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.