Keystone logo

68 online MSc Opleidingen in Technologiestudies Data Science 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Technologiestudies
  • Data Science
Vakgebieden
  • Technologiestudies (68)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online MSc Opleidingen in Technologiestudies Data Science

Het behalen van een master's degree is een belangrijke prestatie en een die een aantal professionele deuren kan openen. Deze graad geeft studenten meer diepgaand kennis in hun keuzeveld en duurt ongeveer een tot twee jaar om af te ronden.

Wat is een online MSc in de gegevenswetenschappen? Dit programma type brengt een evenwichtige focus op zowel applicaties als theorie. Studenten krijgen een strikt curriculum van statistieken, toegepaste wiskunde en informatica, met voorbeelden in de praktijk die in de cursusinhoud zijn geweven. Een aantal cursussen dienen om het curriculum te vervullen en kunnen klassen omvatten zoals fundamenten van algoritmes, principes van databasesystemen, data visualisatie, statistische modellen en regressie, data-analyse en statistische methoden, gegevenswetenschappen, introductie van optimalisatie en berekeningsstatistieken.

Degenen die hun Master of Science in de gegevenswetenschappen verdienen, nemen vaak een aantal vaardigheden aan, aangezien zij hun diploma voortzetten.Vaardigheden zoals verbeterde tijdsbesteding, sterke werkethiek en verbeterde organisatorische vaardigheden kunnen de afgestudeerden op de werkplek ten goede komen.

Het behalen van uw master's degree, of u nu online op een binnenlandse of internationale school studeert, heeft verschillende kosten, afhankelijk van het college dat u kiest. Het is best om uit te komen naar de hogescholen waar de student geïnteresseerd is in meer informatie over de financiële vereisten.

Het data science veld is competitief, maar dit veld heeft een aantal carrière opties die in hoge vraag zijn. Het voltooien van dit type programma kan u in aanmerking komen voor banen zoals senior software engineer, senior data wetenschapper, machine learning manager, senior data science consultant, data wetenschapper, data stream processing engineer en analytics strategy principal.

Het verdienen van uw computerwetenschappen master's degree online kan u helpen bij het bevorderen van uw carriere.Om meer te weten te komen over de beschikbare curricula, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.