Keystone logo

62 online MSc Opleidingen in Economische studies Financiën 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Economische studies
  • Financiën
Vakgebieden
  • Economische studies (62)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online MSc Opleidingen in Economische studies Financiën

Na het voltooien van een undergraduate opleiding, veel studenten kiezen om hun opleiding voort te zetten door het nastreven van een master's degree. Het kan moeilijk zijn om de tijd om te besteden in de richting van graduate school te vinden terwijl het proberen om je carrière te beginnen. Een uitstekende optie is om je master te verdienen door middel van online studeren.

Wat is een online MSc in Finance? Het bestuderen van financiën bereidt studenten voor op een carrière helpen om de financiën van een bedrijf of een grote onderneming te beheren. Typische cursussen omvatten economie, internationale financiën en algemene boekhouding. U kunt verwachten om de verschillende aspecten van de industrie in de diepte, zoals investeringen, risico's, de kapitaalstructuur, cash flow waardering, of dividenden te verkennen. Andere gebieden van de bedrijfsvoering worden meestal opgenomen in opleiding een financiële masteropleiding.

Studenten die een van de vele graden meester op het gebied van zakelijk voordeel te verdienen aan een zeer concurrerende en gewilde set van vaardigheden.Het is meestal veel gemakkelijker om een ​​hogere positie dit opleidingsniveau voeren en hogere lonen worden bereikt.

De kosten van het verdienen van uw Master of Science in Finance varieert nogal een beetje. De school, programma, en het land van de studie die u kiest alle invloed collegegeld en andere kosten. Studeren online bijna altijd goedkoper is dan het volgen van cursussen in-persoon.

Finance studenten hebben vaak veel carrière opties tot hun beschikking. Hoewel de meest voorkomende toepassing van een MSc in Finance is in de boekhouding van een bedrijf, is het ook mogelijk om zelfstandig te werken in de particuliere sector of uw financiële kennis toe te passen om een ​​carrière na te streven in een ander gebied van het bedrijfsleven. Het is mogelijk om een ​​accountant, financieel analist, adviseur, account manager, actuaris, of financieel adviseur te worden.

Als u geïnteresseerd bent in het bestuderen van financiën online zijn, vinden van de juiste programma voor jou.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.