Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 online Master of Science  (MSc) Opleidingen in Financieel recht 2023

2 online MSc Opleidingen in Financieel recht 2023

Overzicht

In de meeste landen is een Master of Science (MSc) een academische graad die wordt behaald na het behalen van een bachelordiploma. Dit programma, dat een uitgebreide studie van een wetenschapsgebied vereist en meestal gaat om het schrijven van een scriptie, kan je een voorsprong geven in je carrière.

Wat is een MSc in financieel recht? Deze masteropleiding richt zich op een studiegebied dat een subcategorie van het rechtsgebied is. Je zult waarschijnlijk economie, bankwezen, investeringen en de wetten en het overheidsbeleid bestuderen die van invloed zijn op financiële en zakelijke transacties. Andere aandachtsgebieden zijn internationale handel en corporate governance. Het is mogelijk om lokale of internationale financiële wetgeving te bestuderen.

Met een Master of Science in Financial Law kun je precies die vaardigheden ontwikkelen die rechtstreeks verband houden met je werk. In financieel recht moet u beschikken over vaardigheden op het gebied van evaluatie en kritisch denken, onderzoeksvaardigheden en een goed begrip van zowel economie als politiek.

Het precieze collegegeld en de kosten van een MSc-programma in financieel recht hangen af ​​van bepaalde factoren. Deze aspecten kunnen alles omvatten, van je school en je programma tot het land waar je studeert. Voordat je je inschrijft, is het verstandig om deze factoren te onderzoeken.

Er zijn verschillende loopbaantrajecten mogelijk met een MSc in Financial Law. De meest voorkomende is om te werken met een bedrijf of bedrijf als een financieel adviseur of analist die ervoor zorgt dat de activiteiten in overeenstemming zijn met de geldende vereisten. U kunt ook een carrière in de politiek nastreven om het financiële beleid te helpen ontwikkelen en handhaven. Als u zich in plaats daarvan richt op de wet, kunt u financieel jurist worden.

Er zijn lokale, online en wereldwijde masterprogramma's op het gebied van financieel recht beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financieel recht
Vakgebieden
  • Economische studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden