Keystone logo

24 online MSc Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Management 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • Human Resource Management
Vakgebieden
  • Administratieve studies (24)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online MSc Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Management

Bij het bevorderen van hun opleiding na een Bachelor of Science, kiezen veel mensen voor een online MSc om toegang te krijgen tot hogere betalende werkgelegenheid. Een online MSc duurt een tot twee jaar om te kunnen afronden en zorgt voor een gemakkelijke planningskoordinatie en biedt studenten ook geavanceerde kennis en vaardigheden binnen hun gekozen vakgebied.

Wat is een online MSc in Human Resource Management? Deze diploma is een geavanceerd onderwijsprogramma dat een online curriculum biedt om studenten de beste methoden te geven om organisaties te helpen slagen volgens hun waarden en doelstellingen. Online lessen helpen studenten vaak om significant praktisch en gedragsonderzoek te verrichten in human resource management en ervaring op te doen met case studies. Studenten die naar deze opleiding werken, bestuderen huidige tendensen, concepten en strategieën in human resource management en development.

Degenen met een MSc in Human Resources Management vinden vaak dat zij voldoende vakkennis hebben om professioneel in de HR-sector te slagen. Door deze mate kunnen mensen leren om beter te communiceren, effectief te leiden en te helpen bij het oplossen van ethische problemen binnen de werkomgeving.

Een online MSc duurt over het algemeen een paar jaar om te voltooien als het voltijd voltooid is en de kosten verschillen van school naar school. Om beter te bepalen of een programma past bij uw budget, neem dan direct contact op met uw school van interesse.

Mensen met een online MSc in Human Resource Management kunnen in verschillende sectoren werkmogelijkheden vinden. Zij bevinden zich vaak in een business management rol van een soort zoals HR, training of performance manager. Job titels variëren van bedrijfsleer specialist tot curriculum ontwikkelaar tot organisatie ontwikkeling consultant. Werkgelegenheid kan worden gevonden in zowel grote als kleine bedrijven op lokaal of internationaal niveau.

Als u uw opleiding wilt volgen met het doel om in menselijke hulpbronnen te werken, kan een online MSc in Human Resources Management specialiteitstraining bieden met een flexibele studieplanning. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.