Keystone logo

89 online MSc Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
Vakgebieden
  • Technologiestudies (89)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online MSc Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie

Na het behalen van een bachelordiploma, zou je klaar om je carrière te beginnen zijn. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om uw opleiding voort te zetten door het inschrijven in graduate school en het verdienen van je master. Dit zorgt voor een meer geavanceerde kennis van uw vakgebied en kunt u in aanmerking komen voor hogere functies.

Wat is een online MSc in IT? Het gebied van de informatietechnologie richt zich op de database en technologische behoeften van een bedrijf. Cursussen betrekken informatica en engineering, informatie-analyse en management, en netwerkbeheer. Omdat een groot deel van de IT omvat het bieden van ondersteuning aan anderen, kunnen cursussen ook richten op communicatie, samenwerking, of het management. Door middel van je studie, je moet volledig comfortabel maken en onderhouden van een bedrijfsnetwerk database of netwerk.

Het houden van een master's degree maakt het vaak veel makkelijker om in te voeren en te slagen in een carrière.Studenten hebben vaak baat bij het verkrijgen van kwalificaties voor geavanceerde functies en het verdienen van een hoger salaris dan anders mogelijk zou zijn.

Voordat u zich inschrijft in een Master of Science in IT-programma, is het belangrijk dat u de kosten van het verdienen van een master's degree onderzoek. Het specifieke school en programma dat u kiest zal collegegeld sterk beïnvloeden. Bovendien kiezen voor online onderzoek zal doorgaans lagere kosten enigszins.

Hoewel het lijkt misschien niet het op het eerste, er zijn veel verschillende beschikbare functies op het gebied van IT. Je hebt waarschijnlijk in eerste instantie denken aan de IT-ondersteuning van werknemers die hard werken om het voltallige personeel van een bedrijf te helpen met hun technologische uitdagingen. Het is ook mogelijk om te werken als een netwerk engineer of systeemontwikkelaar een database of een netwerk van een bedrijf creëren. Databasebeheerders zijn belast met het onderhoud en beheer van deze systemen.Tot slot is er ook werken aan de analyse kant van de informatie-technologie die inhoudt dat het onderzoek van zakelijke informatie en het samenstellen van nuttige rapporten.

Begin je carrière in de informatietechnologie. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.