Keystone logo

30 online MSc Opleidingen in Managementstudies Leiderschap 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Managementstudies
  • Leiderschap
Vakgebieden
  • Managementstudies (30)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online MSc Opleidingen in Managementstudies Leiderschap

Een online Master of Science (MSc) is een graduate-level diploma dat kan worden verdiend door middel van online klassen en assessments. Er is een aantal verschillende aandachtsgebieden die studenten kunnen studeren en een diploma kan vaak worden verdiend in drie jaar, afhankelijk van het programma.

Je kunt je afvragen, wat is een online MSc in leiderschap? Dit programma bereidt studenten voor op effectieve leiders in veranderende en uitdagende zakelijke omgevingen. Elk programma kan een eigen curriculum te hebben, maar studenten kunnen leren hoe effectief te communiceren, krijgen organisatorische vaardigheden en te onderzoeken op onderzoek gebaseerde theorieën. Enkele typische klassen kunnen leiden en de ontwikkeling van anderen, het beheer in dynamische omgevingen, samenwerkend leiderschap, strategieën voor duurzaamheid, sociaal ondernemerschap, en leidt in de gemeenschap gebaseerde organisaties.

Studenten die deze opleiding voort te zetten meestal profiteren door het verkrijgen van communicatie en leiderschap praktijken die nuttig kan zijn in een verscheidenheid van banen als in persoonlijke situaties. Het verdienen van een geavanceerde aanwijzing kan ook hun concurrentiepositie op de arbeidsmarkt te maken.

Een typische zorg van de studenten is de totale kosten die betrokken zijn bij het verdienen van deze graad. Het wordt aanbevolen in contact te komen met elke school om uit te vinden wat haar collegegeld is omdat het nogal wat kan variëren van de ene plaats naar de volgende. Sommigen kunnen ook financiële bijstandsprogramma's om te helpen bij te dragen aan de financiële eisen.

Het verdienen van een online graad in leiderschap kan leiden tot een aantal van de carrièremogelijkheden. Het is gebruikelijk voor afgestudeerden aan het management of leidinggevende posities in de regering, het bedrijfsleven, non-profit en militaire instellingen na te streven zoals een adviesbureau, bedrijf, universiteit of afdeling lokale overheid.Enkele veel voorkomende bezigheid titels zijn adviseur, regisseur, de ontwikkeling van leiderschap specialist of manager, adjunct faculteit, executive-level manager en talent development manager.

Niet meer tijd te verspillen het vinden van een school. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.